Čekají nás poslední zápasy v PUBG Grunex Masters, jak vypadá průběžná tabulka?
Esport PUBG Článek Čekají nás poslední zápasy v PUBG Grunex Masters, jak vypadá průběžná tabulka?

Čekají nás poslední zápasy v PUBG Grunex Masters, jak vypadá průběžná tabulka?

28. 11. 2021 15:10

Do konce skupinové části PUBG Grunex Masters zbývají už jen 2 hrací dny, jak vypadá průběžná TOP16?

Reklama

O víkendu se týmy opět střetly ve skupinové části PUBG Grunex Masters o 100 000 Kč, a tak nám zbývá posledních 10 her do finálního uzavření celkové tabulky a rozhodnutí, které celky postoupí do samotného Grand Finále a které z turnaje vypadnou.

V sobotu o kvalifikační body bojovaly balíky A a C, kde svou dominantní formu ukázali Yikees s 85 nasbíranými body v 5 hrách a s náskokem 28 bodů nad Expendablees na místě druhém. Bronzovou medaili a 40 bodů do celkové tabulky si odnáší tým Fadee Gaming s odstupem jednoho bodu nad celkem Bez Padáku Hop, kteří vyhráli hned první hru na písečném Miramaru.

Nedělní boje mezi skupinou B a C byly více vyrovnané. Pro zlatou medaili a 65 bodů si přišli hráči z Fadee Gaming, stejný obnos bodů si ale nárokuje i tým Expendablees, kteří měli méně killů a proto se musí spokojit s pozicí druhou. Se ztrátou 9 bodů si bronzovou příčku zajistili Burgir a za nimi s 37 body Yikees. Zapomenout nesmíme ani na výherce hry třetí, tým Old School Fools na celkovém pátém místě.

Poslední dva hrací dny mezi skupinami A vs C a A vs B se odehrají 29. 10. v podvečer od 18:00 a 30. 10. těsně po poledni od 13:00. Celé dění můžete sledovat na twitch kanále našeho ambasadora SpajKKa. Pro více informací navštivte oficiální stránku turnaje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama