Celovečerní dokument o české herní scéně míří na Startovač
Zajímavosti Článek Celovečerní dokument o české herní scéně míří na Startovač

Celovečerní dokument o české herní scéně míří na Startovač

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

15. 6. 2021 14:42

Za podporu projektu můžete získat zajímavé ceny

Reklama

Pondělí 14. června odstartovala na crowdfundingovém webu Startovač kampaň pro podporu celovečerního dokumentu Herní národ o české herní scéně a její historii.

Mladí filmaři žádají částku 850 tisíc korun na natočení filmu, přičemž lákají přispěvatele na velká jména jako Daniel Vávra, Mikoláš Tuček, Marek Španěl, Pavel Šebor, Jakub Dvorský, Ladislav "Nodlle_____" Dyntar, Jarek Kolář, Jaroslav Wagner nebo Nikolai "Mazarini" Lazarev a řadu dalších osobností, kteří svoji účast v dokumentu přislíbili. Ve videu, jenž kampaň doprovází, vystupují zmiňovaní Daniel Vávra a Mazarini společně s Petrem Svobodou, kteří věří, že výsledný film bude stát za to, a že se lidé za předpokladu, že bude kampaň úspěšná, mají na co těšit.

Přispěvatelé se také dočkají odměn jako například lístek na premiéru, tričko, či podložku pod myš s logem filmu. Budou ale také mít možnost pořídit si raritnější odměny jako například podepsaný plakát tvůrci a osobnostmi z filmu, podepsanou klapku nebo roli v dokumentu.

Kampaň budete moci podpořit nejpozději do 14. července a půjde-li vše podle plánu, filmaři slibují premiéru filmu v červenci 2022.

Podpořte projekt na startovači.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama