Česko zná první eReprezentanty ve hře PES
Esport eFootball PES2020 Článek Česko zná první eReprezentanty ve hře PES

Česko zná první eReprezentanty ve hře PES

Nicolas Heller

Nicolas Heller

9. 12. 2019 19:23

Známe eReprezentanty, kteří budou naše barvy hájit v mezinárodních soutěžích ve hře PES20.

Reklama

Nedělní offline finále národní kvalifikace rozhodlo o složení české eRepre ve hře PES20. Čerství eReprezentanti se tak mohou těšit na účast v mezinárodní online kvalifikaci na eEURO v Londýně.

KillDalos, thomasdjr11, Balogh, Aldain, syky10, Macaluki, kubinho015 a deluxeeee, to jsou hráči, kterým se podařilo postoupit ze dvou otevřených kvalifikací až do samotného finále, které nabízelo lákavou příležitost a to sice reprezentovat Českou republiku na mezinárodních turnajích.

Ve skupině A se vedení ujal syky10 a dobře rozehranou skupinu zakončil prvním místem s odstupem tří bodů na druhého KillDalose. To pravé drama nám ale nabídla skupina B, kde od sebe v závěrečném součtu dělil první tři hráče pouze jediný bod a až poslední skupinový zápas přisoudil postup dvojici Balogh a teiNy.

V samotných rozhodujících zápasech, kde se utkal vždy první umístěný s druhým z opačné skupiny, čekala hráče série na tři vítězné zápasy. Zde jednoznačně dominovali oba postoupivší ze skupiny A, tedy syky10 a KillDalos, když shodným skóre 3:0 na zápasy překonali své soupeře.

Vítězové od Fotbalové asociace České republiky obdrželi také unikátní ovladač eRepre, který budou mít pouze eReprezentanti a jeden z fanoušků, který vzejde ze soutěže. Kromě ovladače se hráči mohou těšit na svůj vlastní repre dres s herní přezdívkou.

Další informace, podrobnosti o eRepre najdeš na webu www.erepre.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama