Challengers úspěšně za námi, Legends jsou kompletní
Esport CS:GO Článek Challengers úspěšně za námi, Legends jsou kompletní

Challengers úspěšně za námi, Legends jsou kompletní

Michael Douša

Michael Douša

12. 5. 2023 21:35

Dostala se menší jména, naopak některá velká selhala

Reklama

Po nabitých čtyřech dnech se definitivně rozhodlo, kdo jde dál a utká se s velikány jako NaVi a Vitality a pro koho to holt letos nebylo ve hvězdách. 

Z českých a slovenských reprezentantů jsme se bohužel již v Challengers museli rozloučit s Davidem “frozen” Čerňanským, který společně s MOUZ vypadli hned jako první, jejich posledními protivníky byli GamerLegion, dále Adamem “NEOFRAG” Zouharem, který s OG dopadl jen o pár příček nad MOUZ. Posledním oponujícím týmem OG byli též GamerLegion. Jediným, kdo se tak do Legends Stage dostal, je Martin “STYKO” Styk s Apeks, kteří prohráli pouze jednu hru a to proti G2, pro Martina i Apeks je toto obrovský úspěch, který jen málokdo očekával.

První dva týmy, jež se dostaly do Legends se skórem 3-0 jsou již zmínění G2 a ENCE, hned za nimi se se skórem 3-1 dostali Apeks, FaZe, a Ninjas in Pyjamas. Napínavější postupy byly u posledních tří postupujících, ukrajinští Monte s Viktorem “sdy” Orudzhevem, GamerLegion šli přes české i slovenské představitele a jako poslední se dostal jediný severoamerický Team Liquid, u kterých naopak mnoho lidí překvapilo, jak složitý měli postup. 

Zítřkem započne Legends Stage, jako první nás tradičně čekají dvě kola her o jedné mapě, pak plynulý přechod do třech map. Tam už na postupivší čekají týmy, které se kvalifikovali přímo do Legends. Těmi jsou světové jedničky Heroic, poté domácí Vitality, ukrajinští Natus Vincere, brazilští FURIA, evropský mix fnatic, Poláci z organizace 9INE, kosovští Bad News Eagles a v neposlední řadě také britší Into the Breach. Stage započnou Natus Vincere proti GamerLegion a polští 9INE proti Liquid hned v 11:30. Kdo si myslíte, že postoupí dál?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama