Cheatování dvou profesionálních hráčů ve Valorantu odhaleno
Zajímavosti Valorant Článek Cheatování dvou profesionálních hráčů ve Valorantu odhaleno

Cheatování dvou profesionálních hráčů ve Valorantu odhaleno

David Jiránek

David Jiránek

21. 7. 2020 15:01

Člen Riotu jednoho z nich veřejně nazval cheaterem ještě před jeho doznáním.

Reklama

Americká Valorant scéna zažívá kauzu cheatování dvojice profesionálních hráčů. V noci na dnešek vyšlo najevo, že dva hráči týmu A.S.M.R (Athletic Strong Muscular Ragers) používali nepovolené programy. Celá situace se týká hráčů s přezdívkou w3ak a phox.

Tým A.S.M.R nedávno vyhrál dva turnaje a hráči si odnesli přes tisíc dolarů na výhrách během dvou dnů. Oba hráči měli na čas přestoupit do týmu Echo 8, ale vznikly neshody, načež w3ak oznámil, že si dá pauzu.

O deset hodin později napsal phox, že si dává pauzu. Ve svém Twitlongeru zmiňuje mentální zdraví a další osobní problémy. V tu chvíli se ovšem začaly dít věci. Matt Paoletti - člen anti-cheat Vanguard týmu - přímo pod tweet phoxe napsal, aby příště nepodváděl.

V tu samou chvíli byl w3ak na svém twitteru bombardován, aby dokázal, že není trvale zabanován spolu s phoxem.

O pár hodin později se ovšem pravda ukázala.

W3eak i phox obdrželi trvalé bany. Phox vydal ještě jedno poslední vyjádření, kde popisuje, jak podváděl prakticky v každé hře, kterou více hrál. Nechybí tituly jako Modern Warfare 2, Fortnite, Minecraft, CS:GO a dokonce i skribll.io. Valorant byl jen třešničkou na dortu.

Tweety obou cheaterů jsou zatím stále dostupné. Spoluhráči údajně o ničem nevěděli. Phox ani w3ak se ke hře nejspíš nevrátí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama