Chybělo strašně málo, říká Xnapy po druhém místě na Twitch Rivals
Zajímavosti League of Legends Článek Chybělo strašně málo, říká Xnapy po druhém místě na Twitch Rivals

Chybělo strašně málo, říká Xnapy po druhém místě na Twitch Rivals

Adam Král

Adam Král

29. 8. 2022 13:00

Petr "Xnapy" Jirák se zúčastnil každoročních Twitch Rivals a letos to dotáhl dost vysoko.

Reklama

Mezi streamery na Twitchi panuje povětšinou přátelská atmosféra. Několikrát do roka ale existuje situace, kdy se rozhodne, že si to spolu skupinka tvůrců půjde rozdat o čest a hlavně peníze. Pravidelně pořádané Twitch Rivals tak jsou ideální příležitostí na to prokázat, kdo je nejlepším týmem Evropy.

Xnapy a jeho velvyslanci

Na české League of Legends Twitch scéně asi nenajdeme populárnějšího streamera, než je Petr "Xnapy" Jirák. Právě Xnapyho pověřil před rokem Twitch sestavením nejlepšího možného týmu pro podobný turnaj. Jeho úkolem bylo získat co nejvíce bodů ve Valorantu a League of Legends. To Team East nedokázal a skončil na šestém místě. V letošním ročníku jsme ale sledovali, jak Xnapy se svými kolegy převálcoval skoro všechny.

V letošním roce se hrálo v League of Legends, Teamfight Tactics a Valorantu. V první jmenované hře byl Petrův tým absolutně nejlepší a odnesl si 120 bodů a první místo. Osmdesát bodů zajistila všemi oblíbená tahovka TFT a 100 bodů Team East vytřískal ze střílečky Valorant. Všechny sečtené body tak stačily na druhé místo – první místo vyhráli Italové s 310 body. Co na to říká Xnapy?

Chybělo strašně málo a tři týmy byly na 300 bodech. Zajímalo by mě, jak by to hodnotili. Všechny hry nešly hrát déle a do poslední chvíle jsme nevěděli, kdo vyhraje. Bylo to napínavé a v následujících dnech budeme mít další speciální obsah a komunitní turnaje,

Stačilo by tak pár lepších momentů a Xnapyho tým by si došel pro první místo. Přesto můžeme mluvit o skvělém výsledku – dosáhnout na druhou příčku mezi deseti týmy je skvělý výsledek. Jak poznamenal Petr, „příští rok jim nakopeme pr*el!". Kromě pěkného pocitu si tým odnesl také 185 000 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama