Chystá se Gears 6? Dabér hlavní postavy promluvil
Gaming Článek Chystá se Gears 6? Dabér hlavní postavy promluvil

Chystá se Gears 6? Dabér hlavní postavy promluvil

Josef Ventrča

Josef Ventrča

27. 4. 2023 13:32

Hlas JDho Fenixe poskytl rozhovor o populární sérii.

Reklama

Liam McIntyre, který v posledních dvou hrách Gears of War namluvil postavu JD Fenixe, v rozhovoru pro server Dexerto promluvil o Gears 6. Herec se také vyjádřil k rozdělenému konci Gears 5, a k tomu, zda by se chtěl podílet na stejnojmenném hraném filmu nebo seriálu od Netflixu.

„O ničem jsem neslyšel,“ pověděl herec, který dodal, že i kdyby o něčem věděl, tak by stejně nemohl nic říct kvůli podepsané smlouvě o mlčenlivosti. Novináře však ujistil, že v tomto případě skutečně mluví pravdu. Dle svého vyjádření si ale ani není jistý, jestli bude součástí Gears 6. „Tvůrci si mohou říct, že se jim zrovna nehodím, a tak mě nemusí obsadit,“ svěřil se.

Tím i narážel na ukončení pátého dílu, kde si hráči museli zvolit, kterou ze dvou důležitých postav zachrání. Ačkoliv se podle statistik většina uživatelů rozhodla pro JDho, nejspíš kvůli oblibě jeho otce a protagonisty původní trilogie Marcuse Fenixe, tak v možném pokračování nemusí už být pro mladého sympaťáka místo. McIntyre ale doufá, že právě odlišný konec Gears 5 by mohl vést k naprosto různému hernímu zážitku v Gears 6. „Myslím si, že by se dalo pracovat s oběma scénáři. Mohlo by to být jako v Mass Effectu, kdy se příběh odvíjel podle uložené pozice z poslední hry,“ pověděl. „Nevím ale, co udělají. Myslím si, že můj názor nikoho nezajímá,“ přiznal.

Server Dexerto se dabéra ptal i na oznámený filmy a televizní seriál Gears of War z produkce společnosti Netflix. Novináře zejména zajímalo, zda by chtěl ztvárnit postavu JDho i v těchto případech. „Myslím si, že pokud se JD ukáže v hraném snímku, tak do role obsadí Liama Hemswortha nebo někoho podobného,“ řekl McIntyre. Taky si myslí, že jako Marcus Fenix se může objevit Dave Bautista. „Neexistuje svět, kde by ho neobsadili,“ pověděl.

Fanoušci čekají

Na Xboxu 360 byly série Halo a Gears of War dvěma velkými vlajkovými exkluzivitami společnosti Microsoft. A zatímco série Halo se již snaží obnovit svůj zašlý lesk, Gears zatím mlčí. 

Fanoušci ale horlivě očekávají vydání šestého dílu. Zatímco původní trilogie a čtvrté pokračování se do značné míry soustředily na lineární zážitek, Gears 5 tento přístup porušil a otevřel svět. Hráči mohli procházet různým terénem, prozkoumávat nové oblasti a ke konci příběhu dokonce činit rozhodnutí, která ovlivnila celkový herní zážitek.

Od vydání pětky jsou tomu však již čtyři roky, a přitom Xbox Game Studios stále neoznámilo jediný detail o tom, že by se pracovalo na šestce. Sice se již objevily jisté náznaky, že by se něco mohlo dít, a to díky pracovním nabídkám na různé vývojářské pozice, ale oficiálně zatím nic nezaznělo. Jak ale praví známé pořekadlo: trpělivost růže přináší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama