Chystá se nový Darkfire bundle
Gaming Fortnite Článek Chystá se nový Darkfire bundle

Chystá se nový Darkfire bundle

Petr Adam

Petr Adam

9. 9. 2019 15:53

Balíček přinese do hry spoustu nových skinů.

Reklama

Čas od času se hráčům naskytne příležitost, kdy mohou získat více skinů najednou za zvýhodněnou cenu formou balíčku. Jinak by museli kupovat vzhledy jednotlivě v herním obchodě. Tyto balíčky se objevují jen zřídka a jsou označeny jako bundle. Bundle většinou obsahuje vzhledy, někdy kupující ale zároveň s nimi může získat i sérii herních výzev, za kterou může odemknout další předměty zdarma.

Francouzský leaker Llama Leaks přinesl zprávu o existenci dalšího balíčku s názvem Darkfire. Zároveň jako první dokázal z herních dat získat úplnou podobu skinů, kterou si můžete prohlédnout v náhledovém obrázku tohoto článku. Existenci potvrzuje i fotka herní "krabice" z verze pro Playstation 4:

Chystá se nový Darkfire bundle

Dvě verze 

Zajímavé je, že podle novějších informací od leakera Lucase7yoshiho by se mělo jednat o dva rozdělené balíčky. Podle něj by jeden měl obsahovat skiny s vzácností legendary (zlatá) a druhý pouze předměty s kvalitou rare (modrá). Do zlaté verze by měl podle něj patřit předělaný skin Red Knight a Wild Card:

Chystá se nový Darkfire bundle

V modré verzi bychom prý měli očekávat temnou verzi základního skinu Jonesy spolu s temnou verzí základního krumpáče. Některé zdroje však hovoří o tom, že druhý set nebude dostupný jako klasický balíček, ale půjde koupit normálně v herním obchodě. To by dávalo smysl, vzhledem k tomu, že jde jen o dva předměty.

Chystá se nový Darkfire bundle

Cena a datum uvedení 

Cena zlatého balíčku by měla být podle úniků stanovena na 30 dolarů/euro, ale zatím nejde nic tvrdit s jistotou. Balíček by měl být uveden brzy, protože se tyto předměty již nachází v herních souborech.

Support a Creator 

Pokud se vám článek líbil, můžete nás ve hře podpořit zadáním kódu pro Support a Creator: Nejdeto. Za veškerou podporu děkujeme!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama