Clash Royale obohatí nová budova
Gaming Článek Clash Royale obohatí nová budova

Clash Royale obohatí nová budova

Štěpán Kulík

Štěpán Kulík

20. 5. 2019 14:50

Do oblíbené mobilní hry Clash Royale míří nová karta.

Reklama

Supercell nepřestává polevovat v pravidelných dávkách updatů, a tak do oblíbeného Clash Royale přichází nová karta. Dámy a pánové, udělejte si místo ve vaší sbírce, protože přichází Goblin Cage.

Jak už název napovídá, nová karta do hry přináší uvězněného goblina v kleci. Jedná se o "rare" budovu, která vám umožní na hrací plochu postavit výše zmíněnou klec, kterou obývá nebezpečný goblin. Při zničení budovy (ať už časem nebo nepřítelem), vyběhne z klece Goblin Brawler, který okamžitě běží vstříc vašemu nepříteli. Na Globlin Brawlera je potřeba si dát pozor, jelikož se jedná o rychlou jednotku se silným útokem. Slabou stránkou jsou naopak jeho životy, se kterými se řadí do střední třídy. Goblin Cage může protivníkovi pěkně zavařit i když to na první pohled nemusí být vidět.

Naštěstí si pro nás Supercell připravil i úvodní special challenge, kde si tuto novou kartu budete moci vyzkoušet. Ten startuje už 16. května a vy se tak budete moci připravit na ostrý příchod, který proběhne 9. června.

  • Goblin Cage
    • Rare karta, která stojí 4 elixíry
    • Můžete ji získat ve 12 nebo vyšší aréně
    • Budova má málo životů a po 15 sekundách se zboří
    • Když se budova zboří, objeví se Goblin Brawler
      • Goblin Brawler je rychlá jednotka se silným útokem a středně životy
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama