Členka dívčího Valorant týmu Besties sdílela účet při turnaji
Gaming Valorant Článek Členka dívčího Valorant týmu Besties sdílela účet při turnaji

Členka dívčího Valorant týmu Besties sdílela účet při turnaji

David Jiránek

David Jiránek

14. 7. 2021 00:15

Celý tým si hodně dlouho nezahraje.

Reklama

V americkém turnaji Game Changers, který je vyhrazen pouze pro dívky, se celek s názvem Besties prokousával kvalifikací, která probíhala od 19. do 20. června. Jedna hráčka ovšem nepředváděla dobré výkony ve hrách a za agenta Sovu měla o 39 smrtí více než zabití. V dalších hrách ovšem ukázala naprosto odlišnou formu, čehož si všimly nejen zbylé týmy, ale také Riot.

Besties ve složení Jenna “koi” Tang, Katie “kateuuu” Tran, Mia “kei” Leong, Jasmine “memrice” Huynh, Jennifer “wetboosy” Li, Bella “soju” Rierad se účastnily otevřené kvalifikace na turnaj Game Changers Hráčka Kei v prvních pěti zápasech nepředvedla moc dobré výkony a její K/D poměr byl -39. Následující tři hry ovšem vyměnila Sovu za Jett a Reynu, načež se její K/D posunul až na rozdíl +44. Mezi těmito hrami se navíc změnil ping Kei z 52ms na horších 68ms.

V lobby proti 100emoji se navíc objevil účet "arentikawaii", který nebyl vůbec v turnaji registrovaný. Údajně se mělo jednat o náhradní účet wetboosy. Pořadatelé účet z lobby vykázali, jelikož nešlo o registrovaný účet. Po vyřešení situace admini odešli z hlasového kanálu, nicméně nahrávací zařízení zaznamenalo frázi "jaké je heslo?" od hráče Besties.

Vyšetřování ukázalo, že se na účet Kei přihlašovali lidé z různých částí Ameriky. Celek Besties navíc nehodlal při vyšetřování spolupracovat. Celá soupiska se tak nesmí účastnit eventů od Riotu do prosince 2022, tedy dalších 18 měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama