Co nás čeká ve World of Warcraft během následujícího měsíce?
Gaming Článek Co nás čeká ve World of Warcraft během následujícího měsíce?

Co nás čeká ve World of Warcraft během následujícího měsíce?

Barbora

Barbora

30. 4. 2019 16:49

Květen bude ve WoW probíhat znamení brawlů, Children's Weeku či Warlords of Draenor timewalking dungeonů.

Reklama

Květen s sebou ve hře World of Warcraft přinese nabitý program. Můžeme se těšit na PVP brawly, PVE bonusové eventy či Children's Week a svou premiéru budou mít Warlords of Draenor timewalking dungeony.

PVP Brawl: Gravity Lapse: 1.5. - 8.5. 

Dostane vás gravitace? V battlegroundu Eye of the Storm budete každou chvíli vymrštěni do vzduchu, abyste se poté, co jemně přistanete zpátky, snažili získat co nejvíce surovin pro svůj tým a zvítězit.

Mists of Pandaria Timewalking Dungeon Event: 1.5. – 8.5.

Ať už máte postavu na úrovni 91 či výše, během tohoto týdne budete mít možnost zavzpomínat a vrátit se do starých dungeonů z datadisku Mists of Pandaria. Vaše předměty budou v dungeonech upraveny na odpovídající úroveň.

Children's Week: 2.5. – 9.5.

Týden dětí je událost, během které si můžete dočasně adoptovat sirotky Aliance nebo Hordy a následně je vzít podívat se na různá místa po celém Azerothu. Děti je možné adoptovat u NPC postav Matron ve městěch Stormwind, Orgrimmar, Shattrath nebo Dalaran. Po splnění požadovaných úkolů od sirotka budete odměněni nebojovým petem. S tímto eventem souvisí několik achievementů, za jejichž splnění můžete získat titul Matron <Jméno> nebo Patron <Jméno>.

Co nás čeká ve World of Warcraft během následujícího měsíce?

Darkmoon Faire: 5.5. – 11.5

Azerothský zábavní park opět otevírá své brány. V království Silase Darkmoona budete mít možnost plnit hry, které otestují vaše nervy a schopnosti, a výherních tokenů si můžete koupit různé odměny jako mounty, pety, heirloomy a podobně. 

Battleground Bonus Event: 8.5. – 15.5.

V tomto týdnu získáte buff, díky němuž množství získaných Honorů v battlegroundech vzroste o polovinu. Pokud během této události vyhrajete čtyři náhodné battlegroundy, dostanete odměnu navíc.

Spring Balloon Festival: 10.5. - 12.5.

První z květnových mikrosvátků, ve kterém se můžete proletět v horkovzdušném balónu po různých koutech Azerothu. Po celém světě je rozmístěno osm balonů, které létají po předem stanovených trasách a do každého z nich se vejdou celkem tři hráči.

Co nás čeká ve World of Warcraft během následujícího měsíce?

PVP Brawl: Warsong Scramble: 15.5. – 22.5.

Boj o získání vlajky opoziční frakce ve Warsong Gulch asi není nutné představovat. Co se ale stane, když můžete nepříteli ukrást vlajku, aniž by ji měl ve své základně? Nebo když jich je na každé základně více najednou? Vítězí ten tým, kterému se podaří jako prvnímu sebrat deset vlajek protivníka.

Battle for Azeroth Dungeon Event: 15.5. – 22.5.

Jestliže se rozhodnete během tohoto eventu projít BfA dungeony, z každého finálního bosse vám padne odměna navíc. Týká se to jak obtížnosti normal, tak i heroic a mythic.

Pet Battle Bonus Event: 22.5. – 29.5.

Máte rádi pet battle, ale chybí vám mazlíčci na levelu 25? Nezoufejte, během tohoto eventu zkušenosti battle petů vzrostou trojnásobně. 

Glowcap Festival: 27.5.

V tento den sporelingové z frakce Sporeggar v Zangarmashi oslavují každoroční festival hub. Během něho se pravidelně uprostřed města objevuje houba Fshoo, které musíte pomoci co nejvíce vyrůst. Čím déle ji léčením držíte na živu a čím větší houba je, tím rychleji ale i chřadne a odumírá. Houba postupně dostává stacky, pokud se dostane na maximálních 255 stacků, mohou ji hráči nechat odumřít a jako odměnu dostanou velké množství reputace s frakcí Sporeggar.

Co nás čeká ve World of Warcraft během následujícího měsíce?

PVP Brawl: Cooking Impossible: 29.5. – 31.5.

Pamatujete si Nomiho, pandarena s vášní pro vaření? Právě ten pořádá ve Valley of the Four Winds událost, ve které vyhrává tým, který Nomimu přinese všechny požadované ingredience jako první.

Warlords of Draenor Timewalking Dungeon Event: 29.5. – 31.5.

A na závěr novinka, která přišla s patchem 8.1.5. Během tohoto týdne se můžete s postavami na úrovni 101 a výše vrátit do WoD dungeonů. Z bossů budou padat předměty s přiměřeným levelem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama