Co si Trainwreck myslí o kritice platformy Kick?
Zajímavosti Článek Co si Trainwreck myslí o kritice platformy Kick?

Co si Trainwreck myslí o kritice platformy Kick?

Adam Král

Adam Král

8. 12. 2022 13:17

Tvůrce Trainwreck přišel s odhalením, že přechází na platformu Kick. Ta ale není přijímána zrovna nejlépe.

Reklama

Když streamer Trainwreck oznámil, že končí na Twitchi a přesouvá se na zbrusu novou platformu s názvem Kick, vyvstala spousta otazníků. Především v tom, že tvůrce bude působit jako poradce a slibuje úplný pořádek v pravidlech, povolení gamblingu a také, že 95 % výdělků půjde streamerům na platformě. Mnohem zajímavější ale je, kdo Kicku kryje záda. Jedná se totiž o majitele stránky na sázení s kryptoměnami, Eda Cravena, což je informace, kterou potvrdil sám Trainwreck.

Poté, co se přišlo na propojení Cravena a Kicku, byl to právě Trainwreck, který přispěchal na pomoc a obranu platformy. A řekl poměrně jasně, co si o tom myslí, a co by doporučil všem, kterým se napojení nelíbí.

Pokud vám něco vadí na Eddiem, majiteli Stake.com, a to, že je investorem v rámci Kicku, na platformě jednoduše nevysílejte. A nesledujte jí. Jsem si jistý budoucností platformy, kterou propaguji.

Přestože je tak Kick úplně nový a nabízí věci, které jsou takřka nesplnitelné z dlouhodobého hlediska, tvůrce Trainwreck si je skálopevně jistý úspěchem a jakákoliv rizika nepřipouští v úvahu. Je také zajímavé, že už u čerstvě vytvořené platformy jsou diváci a tvůrci dost skeptičtí. Je otázkou, zdalipak Kick plánuje být výdělečný či jen jako generátor diváků.

Ať je to jak chce, nezbývá nic jiného, než majitelům platformy popřát hodně štěstí, protože na trhu chybí pořádná konkurence Twitche a občas to zavání nezájmem ze strany platformy, protože neexistuje skoro nikdo, kdo by se Twitchi vyrovnal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama