Codemasters odhalují F1 2021
Gaming Článek Codemasters odhalují F1 2021

Codemasters odhalují F1 2021

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 4. 2021 15:37

Hra přinese příběhový mód i Real-Season Start.

Reklama

Série F1 se opět posouvá. Studio Codemasters, které už patří pod EA, oznamuje letošní ročník Formule 1. Studio rovnou odhalilo několik novinek, které F1 2021 přinese společně i s datem vydání.

Vývojáři představují příběhový mód Braking Point, ve kterém budou hráči začínat v soutěži Formula 2. Jasným cílem je vypracovat se na superhvězdu nejvyšší třídy Formule 1. Na hráče čeká jak život na trati, tak mimo ní. Codemasters navíc hlásí návrat arogantního rivala Devona Butlera. Kampaň budeme moct odehrát ve dvou, a to buď kooperačně, nebo kompetitivně.

F1 2021 bude disponovat i „Real-Season Start“, tedy režimem reflektujícím skutečnou sezónu, která právě probíhá. Hráč může převzít roli řidiče a za něj dojet zbylé závody. Dojde i na My Team, split-screen a další funkce z předchozího ročníku. F1 2021 vyjde už 16. července na PC, Xbox One, Xbox Series a PS4/5.

Společně s odhaleným datem vydání si hráči mohou titul předobjednat. Za základní verzi a její předobjednávku získají set in-game předmětů a 5 tisíc PitCoins. Deluxe Edice nabídne sedm ikonických pilotů, které studio brzy odhalí, dále předběžný přístup do hry, obsah pro customizaci a 18 tisíc PitCoins.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama