Complexity mají první výhru, coldzera ale přemýšlí o odchodu
Esport CS:GO Článek Complexity mají první výhru, coldzera ale přemýšlí o odchodu

Complexity mají první výhru, coldzera ale přemýšlí o odchodu

Michael Douša

Michael Douša

13. 10. 2021 00:07

Coldzera prozradil svoje plány na nejbližší měsíce

Reklama
První den BLAST Premier Fall Showdown přinesl očekávané výhry, ale také interní informace z Complexity.

Zatímco Heroic si odnesli suverénní očekávanou výhru proti POGGERZ a Dignitas převálcovali bulharské Fiend, Complexity s MIBR zprvu zápasili. Po první mapě ve prospěch MIBR se fanouškům evropského mixu možná poněkud orosila čela, nicméně CoL manko rychle vyrovnali a Brazilce eliminovali z turnaje.

Je to právě ale brazilská součást sestavy, Marcel "coldzera" David, který je v jádru spekulací o setrvání v Complexity. Někteří po odchodu Kristiana "k0nfig" Wieneckeho uvažují o coldzerovi jako jasné a trvalé náhradě, on sám tyto spekulace ovšem mírní. Učinil tak v rozhovoru pro HLTV.org. "Když všechno půjde dobře, tým si mě asi chce nechat," začal coldzera. "Na druhou stranu, chci počkat do konce roku a uvidím, jestli se jim to bude líbit nebo ne, protože už mám nové možnosti. Pořád se mě lidi ptají, jestli nechci hrát v jejich týmu, a po Majoru možná přijde taky hodně změn v sestavách. Complexity ale chci dát ještě šanci, hraje se mi s nimi dobře. Ale počkám si, co teprv přijde."

 Na Complexity nyní na Showdownu bude v pátek čekat zápas proti vítězi OG/paiN. Ti se o postup dále v turnaji poperou už dnes, ve středu 13. října, a jasnými favority jsou samozřejmě muži v barvách OG. Těm nevyšel postup na Major, podobně jako Complexity, takže se nenechají na cestě za BLASTem zastavit druholigovým brazilským týmem.

Ve spodním pavoukovi se také utkají prokletí Evil Geniuses s nepříliš konzistentními MAD Lions, kteří jsou pro příliš nekonzistentní Evil Geniuses ideálními partnery. G2 se pak ještě v celkem jednostranném zápase utkají proti čínským Lynn Vision. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama