Cooler Master představuje počítačovou skříň MasterCase H500M
Technologie Článek Cooler Master představuje počítačovou skříň MasterCase H500M

Cooler Master představuje počítačovou skříň MasterCase H500M

Filip Němeček

Filip Němeček

30. 5. 2018 13:38

Společnost Cooler Master uvádí na trh MasterCase H500M.

Reklama

Nejvyšší model z řady H přináší dominantní tvary s řadou volitelných možností. Pro maximalizaci účinnosti proudění vzduchu lze zvolit přední panel z mřížky, důraz na estetiku pak umožňuje volba panelu z temperovaného skla. Obě varianty dodávají celkový industriální vzhled, každá pak ze svého vlastního pohledu. Celkem 4 panely, dva boční, vrchní a případně přední, z průhledného temperovaného skla, zajišťují komplexní pohled na komponenty uvnitř. Jedinečný vzhled pak dokreslují dva 200mm RGB ventilátory vpředu, dodávané včetně RGB ovladače.

Základní vlastnosti:

  • Modifikovatelný přední panel – s možností volby ze dvou dodávaných variant. Perforovaný pro maximalizaci proudění vzduchu a z temperovaného skla pro rovnováhu mezi estetikou a výkonem.
  • 4 panely z temperovaného skla – celoplošné průhledné panely na obou stranách, na vrchu a volitelně vpředu, dodávají sestavě čistý vzhled s jasným pohledem dovnitř.
  • Dva 200mm RGB ventilátory s ovladačem – tichý a stylový pohyb vzduchu ovlivňují dva RGB ventilátory vpředu zapojené do RGB ovladače.
  • Bohatá konektivita – uživatelský panel nabízí port USB 3.1 (Gen 2) Type-C  a celkem čtyři další porty USB 3.0.
  • Integrovaný RGB ovladač nastavuje podsvícení celého systému

Cooler Master představuje počítačovou skříň MasterCase H500M

  • Kryty pro čistou sestavu – celkem 9 krytů posouvá počítačovou sestavu na novou úroveň, včetně speciálně vykrojeného krytu pro zdroj umožňujícího jej zcela zakrýt, či nechat na obdiv.
  • Viditelná grafická karta – dva přidané PCI sloty na zadní straně zprostředkují možnost umístění grafické karty do vertikální pozice.
  • Nastavitelná podpěra grafické karty – použití delší a těžší grafické karty se stává snadné při použití přiloženého nastavitelného ramena podpěry.
  • Podpora 200mm radiátorů – přední panel je kompatibilní s až 360mm radiátorem, podporuje však také 200mm rozměr. Vrchní strana pak nabízí místo pro 360mm radiátor se současným použitím 200mm ventilátorů.

Počítačová skříň Cooler Master MasterCase H500M bude k dispozici v polovině června za doporučené koncové ceny 5890 Kč s DPH v České republice a 229 euro s DPH na Slovensku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama