Cooler Master uvádí kompaktní skříň MasterCase H100
Technologie Článek Cooler Master uvádí kompaktní skříň MasterCase H100

Cooler Master uvádí kompaktní skříň MasterCase H100

Filip Němeček

Filip Němeček

12. 7. 2019 14:28

Je libo propracovaný základ pro mini-ITX stroj?

Reklama

Cooler Master uvádí na trh počítačovou skříň MasterCase H100. Nový mini-ITX model byl navržen pro využití jako přenosný herní počítač, malý počítač do obývacího pokoje nebo jen pro samotnou redukci potřebného místa v porovnání s klasickými skříněmi.

Vyrobena na základě série H

Alternativa v cestovní velikosti plně ctí industriální konstrukci, resp. všudypřítomnou mřížku typickou pro sérii H. Nabízí v porovnání s drobnou skříní ohromný 200mm RGB ventilátor vpředu, což umocňuje až extrémní designové kombinace. Je zapuštěn hlouběji a využívá tak typické jemné mřížky před ním, aby zajistil volné proudění vzduchu a zefektivnil následné čištění a celkovou údržbu. Mřížka pokrývá celý přední a část vrchního panelu, zatímco jeho zbytek je využit na důmyslně uloženou rukojeť.

Velká uvnitř

Na první pohled malá počítačová skříň se překvapivě pyšní vysokou kapacitou pro uložení disků, z čehož mohou těžit systémy postavené pro domácí kino (filmy) nebo multimediální centrum. Celková kapacita činí čtyři SSD nebo tři SSD a jeden harddisk. Zároveň nabízí dostatek prostoru pro standardní grafické karty o délce 210 mm, chladiče procesorů o výšce 83 mm a ATX napájecí zdroje.

Hlavními přednostmi jsou:

  • Kompaktní mini-ITX velikost – kompaktní design efektivně využívá dostupného prostoru, aby zachoval minimalistické rozměry.
  • Mřížkování pro ventilaci – celý přední panel a část vrchního byly osazeny typickou mřížkou pro počítačové skříně Cooler Master. Zajištuje efektivní proudění vzduchu zatímco filtruje prach.
  • 200mm RGB ventilátor – navzdory svým malým rozměrům vlastní velký 200mm RGB ventilátor.
  • ATX zdroj napájení – podporuje umístění napájecího zdroje standardní ATX velikosti, aby zaručila dostatečné množství energie.
  • Zabudovaná rukojeť – integrovaná na zadní vrchní straně skříně podtrhuje přenositelnost v případě častého stěhování či hraní na doma i na studijních cestách.
  • Ovládání RGB – součástí je jeden RGB ovladač v případě, že základní deska nepodporuje tuto funkci. Tlačítko reset umožňuje ovládání přímo na I/O panelu.
  • Podpora komponent – skříň nabízí dostatek prostoru pro grafické karty o délce 210 mm, 83 mm vysoké chladiče procesoru a 210 mm široké napájecí zdroje.

Skříň se má začít prodávat v průběhu července, cena byla stanovena na 65€, což vychází asi na 1650 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama