Cooler Master  uvádí na trh barevné počítačové skříně NR200P
Technologie Článek Cooler Master uvádí na trh barevné počítačové skříně NR200P

Cooler Master uvádí na trh barevné počítačové skříně NR200P

David Jiránek

David Jiránek

20. 7. 2021 15:29

Osvědčený design, nový vzhled.

Reklama

Společnost Cooler Master uvádí čtyři nové barevné varianty počítačové skříně NR200P. Tyto barvy byly vybrány na základě ankety, která vznikla v úzké spolupráci s komunitou tvůrců na Redditu.

Cooler Master  uvádí na trh barevné počítačové skříně NR200P

Komunitní hlasování

Oblíbenost originálního modelu NR200(P) v komunitě kreativních tvůrců byla obrovská. Převážně pozitivní ohlasy a významný posun na trhu s dostupnými m-ITX počítačovými skříněmi přiměly Cooler Master k oslavám. Čtyři nové barevné varianty mají premiéru na akci Summer Summit 2021, kterou pořádá Cooler Master. Jedná se o tyto provedení:

  • Flamingo Pink
  • Caribbean Blue
  • Sunset Orange
  • Nightshade Purple

„Od prvních kroků společnosti Cooler Master jsme oslavovali a naslouchali vynalézavosti a jedinečnosti komunity. V návaznosti na fakt, že počítačové sestavy jsou prostorem k seberealizaci, je nyní model MasterBox NR200P k dispozici ve čtyřech nových barevných provedeních, které nechávají vyniknout odvážné osobnosti z řad tvůrců,“ říká Shen Thoo, marketingový manažer pro počítačové skříně společnosti Cooler Master.

Jednotlivé barvy využívají také odlišné barvy doplňků. Flamingo Pink a Caribbean Blue mají bílé uchycení pro základní desky, rámečky a ventilátory, zatímco Sunset Orange a Nightshade Purple jsou vyhotoveny v odstínech černé.

Cooler Master  uvádí na trh barevné počítačové skříně NR200P

Osvědčený design, nový vzhled

Všechny čtyři novinky zachovávají vlastnosti původního modelu a i nadále využívají maximální úspory místa a vytváří skříň s výjimečnou kompatibilitou vzhledem k její velikosti. Každý z prvků je s rozmyslem umístěn v prostoru o celkovém objemu 18 litrů tak, aby byla podpořena kompatibilita, účinnost chlazení a snadná montáž.

Co staro-nového NR200P nabízí?

  • 4 nové barevné varianty – hojně oceňovaný model MasterBox NR200P je nyní k dispozici v barvách Flamingo Pink, Caribbean Blue, Sunset Orange a Nightshade Purple. Tyto varianty vybrali fanoušci, resp. komunita tvůrců na Redditu r/sffpc. Jsou vyrobeny ze silné oceli s pískovanou lakovanou úpravou, což má za důsledek stálou čistotu a syté barvy i v náročných cestovních podmínkách.
  • Omezená velikost s neomezenými možnostmi – NR200P se může pochlubit funkcemi jako standardní ATX skříně při zachování úsporného prostorového provedení. Uživatel má možnost vybrat si ze dvou bočnic - perforované ocelové s důrazem na proudění vzduchu a křišťálové čisté tvrzené sklo odhalující krásu vnitřností počítačové sestavy. Součástí balení je kabel PCI Riser pro vertikální instalaci grafické karty.
  • Vysoký chladicí potenciál – NR200P vlastní dva 120mm Sickleflow ventilátory a celkem jich lze namontovat až sedm. Kompaktní konstrukce dokáže efektivně pojmout procesorové chladiče s výškou věže až 155 mm a radiátory vodního chlazení s délkou až 280 mm.
  • Podpora velkých tříslotových grafických karet a přiložený PCI Riser kabel – počítačová skříň pojme tříslotové grafické karty o délce 330 mm a šířce 156 mm, tudíž i ty největší herní grafické karty. Součástí balení je riser kabel pro jejich vertikální montáž.

Cooler Master  uvádí na trh barevné počítačové skříně NR200P

Dostupnost

Nové barevné varianty modelu Cooler Master MasterBox NR200P budou v Evropě k dispozici u lokálních prodejců v průběhu srpna 2021 za doporučenou koncovou cenu 109,99 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama