Cooler Master uvádí novou E-ATX skříň MasterBox TD500
Technologie Článek Cooler Master uvádí novou E-ATX skříň MasterBox TD500

Cooler Master uvádí novou E-ATX skříň MasterBox TD500

Filip Němeček

Filip Němeček

12. 2. 2020 17:45

Dostupná také ve stylové bílé.

Reklama

Cooler Master rozšiřuje nabídku skříní ve formátu E-ATX. Nový model nese označení TD500 Mesh a vypadá určitě dost stylově. Navíc můžete sáhnout po elegantní bílé variantě.

Design obou skříní ukazuje nový rozměr podsvícení. Jasné obrysy a celkové pojetí prostoru poskytuje vynikající prezentaci systému za rozměrnými dvourozměrnými bočními panely z tvrzeného skla. Perforovaný přední panel s trojrozměrnými prvky dokreslují futuristický charakter skříně.

Cooler Master uvádí novou E-ATX skříň MasterBox TD500

Čirý boční panel z tvrzeného skla, resp. jeho nerovný profil, reaguje na podsvícení komponent. Precizního provedení je dosaženo díky CNC obrábění a zaručuje odolnost a estetičnost. Stylové úpravy povrchu v horní a spodní části umocňují zážitek při pohledu z úhlu. Netradiční tvarovaná přední mřížka využívá stejné technologie prověřené recenzenty a zároveň poskytuje volný průchod vzduchu, filtraci prachu a zpevněnou strukturu.

Cooler Master uvádí novou E-ATX skříň MasterBox TD500

Nové počítačové skříně řady TD500 jsou dodávány se třemi ventilátory s ARGB podsvícením, které vypadá jinak vzhledem k profilu mřížkového panelu a v závislosti na úhlu pohledu.

Hlavní vlastnosti TD500 Mesh a TD500 Mesh White:

  • Tvarovaná mřížka v polygony – zakládá se na technologii Fine Mesh, kterou Cooler Master využívá ve svých skříních a přináší nový trojrozměrný polygonový design zachovávající vynikající průchod vzduchu a filtraci prachu.
  • Čirý boční panel z tvrzeného skla – navržený pro maximální odolnost a estetiku jde za hranice standardního pojetí a nabízí unikátní úpravy pro umocnění nového rozměru podsvícení.
  • Tři ARGB ventilátory – ovladatelné podsvícení ventilátorů zaplní kompletně celý přední panel, zatímco samotné ventilátory poskytují dostatečný objem vzduchu proudícího dovnitř systému. Jsou certifikovány a kompatibilní se základními deskami společností ASUS, Gigabyte, MSI a ASRock.
  • Podpora EATX formátu – oba modely počítačových skříní podporují až 12 x 10,7palcové EATX SSI-CEB základní desky.
  • Podpora dvou 360mm radiátorů – skříně disponují prostorem pro dva 360mm radiátory v horní a přední části pro nadšence do účinného chlazení.
  • Různé možnosti chlazení – skříně podporují až sedm 120mm ventilátorů a dva 360mm radiátory pro nekompromisní řešení chlazení.
  • Dostatek prostoru – dostatečný prostor pro až 410mm dlouhé grafické karty, 165mm vysoké chladiče a 180mm dlouhé zdroje.

Cooler Master uvádí novou E-ATX skříň MasterBox TD500

Cooler Master MasterBox TD500 Mesh a Mesh White jsou dostupné za doporučenou koncovou cenu 2499 Kč s DPH v České republice a 99,99 euro s DPH na Slovensku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama