Cristiano Ronaldo vyměněn na obalu hry
Zajímavosti FIFA 19 (PS4) Článek Cristiano Ronaldo vyměněn na obalu hry

Cristiano Ronaldo vyměněn na obalu hry

Láďa Živný

Láďa Živný

18. 2. 2019 13:12

Asi moc nepomohlo nedávné obvinění ze znásilnění.

Reklama

Cristiano Ronaldo - ikona, legenda, pro někoho bůh a pro někoho terčem nenávisti. Je asi nepodstatné jestli ho máte nebo nemáte rádi, hlavní je, že o něm všichni vědí a znají ho. Zkrátka ideální tvář pro přebal hry, který okamžitě zaujme.

Když už konečně Ronaldo vystřídal na obalu hry Messiho, začalo se valit ven jedno nepěkné obvinění za druhým. Dost možná nepomohlo ani to, že EA celé minulé léto propagovalo svou novou hru na všech možných reklamních platformách s Ronaldem v dresu Realu Madrid. Jenže on na poslední chvilku přestoupil do Juventusu, čímž připravil pro EA nepříjemnou situaci.

Po tom všem byl Cristiano odstraněn z propagačních materiálů a sociálních sítí. Ovšem na obalu hry a na úvodní obrazovce hry FIFA 19 stále zůstal.

Cristiano Ronaldo vyměněn na obalu hry

Podíváte-li se na oficiální stránky fotbalového simulátoru dnes, nenajdete tam již obal s Ronaldem. Ukáže se obal, ze kterého na vás hledí rovnou trojice těch nejlepších fotbalistů světa - Kevin de Bruyne, Paulo Dybala a Neymar. Poprvé byla k vidění na obalu hry podobně zvučná parta jmen v roce 2003, když si vedle sebe stoupli Ryan Giggs, Edgar Davdis a Roberto Carlos. Samozřejmě v následujících letech bylo podobně silných trojic ještě mnoho.

Cristiano Ronaldo vyměněn na obalu hry

Zarážející spíše je, že Ronaldo je vymazán i ze startovní obrazovky hry, kde byl nahrazen stejně, jako na obalu. Přitom EA udělalo vše v tichosti jako obyčejnou součást nového patche. Je tedy zřejmé, že i když to nejprve vypadalo jako dlouholeté partnerství, nyní se nabízí spíše rychlý a tichý konec spolupráce. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama