Crucible jde z plného vydání do uzavřené bety
Zajímavosti Článek Crucible jde z plného vydání do uzavřené bety

Crucible jde z plného vydání do uzavřené bety

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 7. 2020 15:05

Tak toto jsme ještě neviděli.

Reklama

Nový titul od Amazonu pocítil nezájem hráčů už pár týdnů po svém oficiálním vydání, kdy vývojáři pod rouškou zlepšení kvality zrušili dva ze tří hratelných módů. Bohužel to stále ke sesbírání hráčů nestačilo, a tak se studio Relentless rozhodlo k opravdu zvláštnímu a kritizovanému kroku -  z plného vydání hra zamíří do uzavřeného beta testování.

Nemůžeme přijít na jméno hře, která by se v minulosti rozhodla k podobnému kroku. Něco podobného zažil Artifact, kterému ale Valve věnuje velkou péči a dle jejich slov se dočkáme zcela přepracované hry. U Crucible tomu tak nebude.

Vývojáři plánují nadále přidávat obsah podle dříve sdílené roadmapy, uzavřená beta má ale vývojářům dovolit pořádat pravidelné hraní s vývojáři, kteří budou od hráčů sbírat zpětnou vazbu ke zlepšení hry. Vznikne i komunitní rada, která by taktéž měla s vývojáři spolupracovat na dalším vývoji. Do uzavřené bety mají přístup všichni hráči, kteří si hru stihli vyzvednout ještě před jejím zahájením. Bohužel zatím nevíme, do kdy plánuje Amazon nechat hru uzavřenou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama