[CS:GO] Astralis bez dalšího hráče z hlavní sestavy! Zaskakuje kouč
Esport CS:GO Článek [CS:GO] Astralis bez dalšího hráče z hlavní sestavy! Zaskakuje kouč

[CS:GO] Astralis bez dalšího hráče z hlavní sestavy! Zaskakuje kouč

Michael Douša

Michael Douša

3. 6. 2020 22:13

Už druhý hráč z nejúspěšnější dánské sestavy dočasně odchází.

Reklama

Astralis v současnou chvíli hrají bez Andrease "Xyp9x" Højsletha, který si podle DBLTAP vzal dočasné volno. Na jeho místě zatím hraje Danny "zonic" Sørensen, náhrada se hledá.

Podle některých zdrojů se Astralis rozhodli pro švédského střelce Jonase "Lekr0" Olofssona, kterého nedávno na lavičku posadili Ninjas in Pyjamas. Stejně tak se ucházeli o Patricka "es3tag" Hansena, ten však může začít až na začátku července, kdy mu skončí jeho kontrakt u organizace Heroic. Ani jedna z těchto nabídek tak nebyla přivítána a Astralis jsou na holičkách.

Nikdo si pořádně není jist, proč vlastně Xyp9x dočasně odchází, stejně tak na jak dlouho tento stav bude. Zdroje hovoří minimálně o prošvihnutí celých DreamHack Masters, co bude dál však není jisté. Ninjas in Pyjamas údajně chtějí za Lekr0 víc peněz, než jsou Astralis ochotní dát a Heroic se nechtějí hráče vzdát, dokud neskončí jeho kontrakt. 

[CS:GO] Astralis bez dalšího hráče z hlavní sestavy! Zaskakuje kouč

Poslední možností, kterou Astralis chtěli zkusit, bylo kontaktovat francouzskou organizaci Vitality, na jejíž lavičce sedí britský hráč Alex "ALEX" McMeekin, ale protože proti sobě budou tyto dva týmy hrát už za méně než týden, Vitality jim tak nevyšlo vstříc úplně stejně, jako Dánové a Švédové.

Tato informace přichází jen těsně poté, co se na zdravotní dovolenou dostal Lukas "gla1ve" Rossander, dánský IGL. Astralis tak přišli o dva potenciální in-game leadery, což jejich taktikyschopnost značným dílem poškodí. Je však otázka, kdy se nově sehrají a jak se jim bude s náhradníkem dařit, protože přeci jen, kdo může nahradit taková jména jako je gla1ve a Xyp9x?

Photo courtesy: HLTV.org

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama