[CS:GO] CS:GO sekce eEriness končí
Esport CS:GO Článek [CS:GO] CS:GO sekce eEriness končí

[CS:GO] CS:GO sekce eEriness končí

Michael Douša

Michael Douša

3. 12. 2020 21:53

Neúspěchy v sezoně 2020 se staly CS:GO sekci osudným

Reklama
EEriness se loučí se svou CS:GO sestavou, jako důvod uvádí špatné výsledky a interní problémy.
  • David "Zajda" Zajíček
  • Pavel "replay" Vaněk
  • Matěj "stinx" Štorek
  • Dominik "desty" Černý
  • Vojtěch "Valencio" Mydlář

"To jsou jména těch, kteří s námi vydrželi až do konce roku a reprezentovali nás [...]. A těch s nimiž se teď musíme rozloučit," píší eEriness na svých webových stránkách. Kapitán i manažer odkazují na neuspokojivé výsledky, které přišly po náhlých změnách v sestavě, které proběhly v létě. "Po odchodu Fizareziho a Moriska se tým lepil jak jen to šlo a chvíli to vypadalo, že by z toho i tak mohl vzniknout ustálený a silný tým. Bohužel to klukům ale nesedlo a v současné chvíli jim musíme dát sbohem," píše CS:GO manažer Jan Vyhnálek.

Kapitán David "Zajda" Zajíček se o problémech sestavy rozepsal i obšírněji, též ale hovořil o problémech vyplývajících z náhlých změn sestav. "Druhou polovinu sezóny jsme dohrávali spíše jako mix, takže jsme počítali s tím, že po sezóně si každý půjde svojí cestou. Ačkoliv jsme se snažili hrát víc týmově, nikdy nám ten styl v tomto složení nesedl." Poslední kapkou údajně bylo Mistrovství ČR v počítačových hrách, kde se eEriness nepodařilo umístit. 

Děkujeme všem, kteří nás celý ten rok podporovali, od fanoušků až po organizaci, která nám dala tu možnost hájit jejich barvy.
- David "Zajda" Zajíček 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama