[CS:GO] GeT_RiGhT a Xizt jdou na lavičku
Esport CS:GO Článek [CS:GO] GeT_RiGhT a Xizt jdou na lavičku

[CS:GO] GeT_RiGhT a Xizt jdou na lavičku

Michael Douša

Michael Douša

17. 9. 2020 11:56

Špatné zprávy pro fanoušky legendární 87-0 pětice

Reklama

Photo credit: Helena Kristiansson, ESL

Dva hráči z legendární pětice jdou s okamžitou platností na lavičku.

 Dignitas oznámili, že Christopher "GeT_RiGhT" Alesund a Richard "Xizt" Landström jdou na lavičku s okamžitou platností, což je rozhodnutí, které přichází po velmi dlouhé šňůře neuspokojivých výsledků ve všech možných turnajích a soutěžích, za celý rok se jim nepodařilo vstoupit do top 30 v žebříčcích.

Naše nedávné výsledky nedostály očekáváním našich fanoušků. Po diskusi se všemi našimi hráči jsme se dohodli, že tohle je ten správný krok vpřed.
- Oficiální vyjádření týmu Dignitas

 Původem severoamerická organizace dodala, že pomůže oběma hráčům s přechodem, zatímco budou dělat kroky ve své ikonické kariéře. Na Twitteru GeT_RiGhT napsal, že se těší, až zveřejní své plány do budoucna, zatímco Xizt oznámil, že si nechá chvíli času, aby zvážil svou budoucnost.

[CS:GO] GeT_RiGhT a Xizt jdou na lavičku

Dignitas tak udělali první úpravu od ledna letošního roku, kdy sepsali smlouvy s legendární pěticí, která přinesla dosud nerezavějící statistiku 87-0 vyhraných map, s Robinem "Fifflaren" Johanssonem v pozici kouče a hlavním AWP hráčem Hakon "hallzerk" Fjaerlim.

Zpočátku byly výsledky přesvědčivé a tým se dostal na Europe Minor předtím, než byl zrušen a přesunut na online formát, ale stav se rychle zhoršil, kdy hallzerk nemohl s týmem spolupracovat kvůli problémům s vízem, zatímco zbytek týmu soutěžil na Flashpoint 1 se slovenskou hvězdou Ladislavem "GuardiaN" Kovácsem jako standinem. V týmu tak nyní zůstává hallzerk, Adam "friberg" Friberg a Patrik "f0rest" Lindberg jako hráči a Fifflaren na pozici kouče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama