[CS:GO] GuardiaN končí v Natus Vincere, odchází i Seized
Esport CS:GO Článek [CS:GO] GuardiaN končí v Natus Vincere, odchází i Seized

[CS:GO] GuardiaN končí v Natus Vincere, odchází i Seized

Jakub Osička

Jakub Osička

28. 7. 2017 17:50

Slovenská legenda profesionální scény CS:GO odstupuje po dlouhých letech z týmu Na'Vi.

Reklama

Slovenská superstar counter-strikové scény, Ladislav "GuardiaN" Kovács odstupuje po více než třech letech z aktivní pětky týmu Natus Vincere. Společně s ním odstupuje i Denis "seized" Kostin, který v posledních měsících neměl šťastné období a jeho výsledky v zápasech nebyly valné.

Organizace Na'Vi na svých oficiálních stránkách uvádí, že hlavním důvodem pro změnu jsou špatné výsledky týmu. Ty podle vyjádření započaly poté, co si Na'Vi dokázali připsat poslední významné vítězství na turnaji ESL One New York 2016. Sérii propadů nezlepšil ani PGL Major, který se konal minulý týden v polském Krakově. Pětka ve žlutých dresech nedokázal postoupit ze skupiny a přišla tak o místo mezi Legends a s ním i o přímé pozvání na příští major.

O odchodu těchto dvou hráčů se na Twitteru spekulovalo už začátkem týdne. GuardiaN na jeden z tweet reagoval s tím, že pokud k nějaké změně dojde, bude to jeho vlastní rozhodnutí a ne vyhazov.

If ill do a change, it would be my own decision, not cut :p

— Ladislav Kovács (@guardiancsgo) 27. července 2017

Několik náznaků vede k domněnkám, že by se Guardian mohl dostat do týmu FaZe. Do Natus Vincere by mohl postoupit Kirill "ANGE1" Karasiow, který aktuálně hraje v dresu Hellraisers, a také Nikolay "mir" Bityukov z Vega Squadron. I toto jsou ale zatím pouze nepotvrzené spekulace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama