[CS:GO] Hallzerk: "Dost jsem se zklamal, vím, že to umím mnohem lépe"
Esport CS:GO Článek [CS:GO] Hallzerk: "Dost jsem se zklamal, vím, že to umím mnohem lépe"

[CS:GO] Hallzerk: "Dost jsem se zklamal, vím, že to umím mnohem lépe"

Michael Douša

Michael Douša

3. 7. 2020 15:01

V rozhovoru se Hallzerk podělil o své dojmy z BLAST Showdown, ale i o potíže vyplývající z pandemie

Reklama

Originální anglický rozhovor můžete najít zde: http://dignitas.gg/articles/news/CSGO/14559/interview-with-dig-csgo-player-hallzerk

Je mu teprve devatenáct, ale dostal úžasnou příležitost, s ní ale velmi těžký úkol - hrát s někdejší legendární sestavou Ninjas in Pyjamas. Jako jediný s nimi pod švédskou organizací nehrál, jako jedinému mu netáhne na třicet, ba dokonce mu ještě nebylo ani dvacet, a nepochází ze Švédska, nýbrž z Norska. I přes veškeré tyto překážky ale jemu a jeho AWP nedělá problém hrát proti světovým špičkám - to je Håkon "hallzerk" Fjærli!

Ahoj! Tak po nepříjemných týdnech, kdy jsi nemohl s týmem hrát kvůli uzavřeným hranicím kvůli pandemii, konečně zase hrajete spolu! Jaké to je?
Je úžasný, že jsme zase spolu, čekal jsem šest týdnů, než jsem si zase s týmem mohl zahrát a mám z toho dobrý pocit. Akorát musíme trénovat, abychom byli tam, kde jsme byli, než odjeli na FLASHPOINT.
V posledním rozhovoru s tebou jsi říkal, že jsi s týmem nemohl dělat vůbec nic, když byli na FLASHPOINTu. Máš pocit, že to ovlivnilo vaši chemii ve hře?
Neřekl bych, že to nějak ovlivnilo naši chemii, ale když byli pryč, museli změnit nějaké taktiky a způsoby, jak hrát některé mapy, bylo to pro mě dost nové, protože spousta věcí byla jiná a musel jsem si na to zvyknout. Zezačátku to bylo docela těžké, ale už se to zlepšuje!
Kolik nového přinesl tým poté, co odehráli FLASHPOINT?
Mám pocit, že se snažili hodně věcí změnit, aby nemuseli tolik lpět na GuardiaNovi, protože komunikace nefungovala tak dobře, jak chtěli. Bylo to pro mě docela těžké, dostat se do hry, ale když už jsme spolu zase začali hrát, začalo se to vracet do starých kolejí.
Nedávno jste se zúčastnili BLAST Showdown, jaké jsou tvoje pocity z účasti?
Nehrál jsem tak dobře, jak jsem měl a chtěl, netrefil jsem se svým AWP hodně ran a dle mého názoru jsem prostě nehrál dost dobře. Řekl bych, že jsem se dost zklamal a vím, že to umím mnohem lépe.
A co tým jako celek?
Odehráli jsme pár hodně dobrých zápasů a víme, že máme spoustu, na čem pracovat a zjistili jsme všechno, na čem musíme pracovat, abychom se zařadili zase do správného pruhu.
Během posledního zápasu proti Vitality se vám podařilo velmi dominantně sebrat jim Dust II. Co se nepovedlo na Vertigu?
Vertigo jsme moc netrénovali poté, co se kluci vrátili z Flashpointu, takže se nám nehrálo vůbec pohodlně. Vitality zjevně ano, takže nás prostě vypnuli.
Nedávno se k vám přidal vENdetta jako analytik. Jak moc vám pomáhá s přípravami na zápasy? Co se změnilo od té doby, co jste ho vzali?
Pomáhá hlavně Fifflarenovi, Xiztovi a Fribergovi, prochází, co protivníci jak dělají, protistrategie a všeobecně víc taktické věci. Pak nám akorát řeknou, co zjistili, abychom věděli, co můžem od nepřátel čekat, jak na ně... hodně to pomáhá!
Co vás čeká v blízké době?
Naším dalším turnajem je cs_summit, který je kvalifikací na Major, na to jsme se soustředili od našeho posledního turnaje, takže se snažíme všechno vyšperkovat, abychom se kvalifikovali!
Takže si po BLASTu věříte?
Teď se cítím mnohem lépe, hodně jsme probírali naše minulé výkony, vychytali hodně much a tréninky jsou mnohem lepší, takže věřím, že to tentokrát půjde hladčeji.
Ještě nějaká slova na závěr?
Díky za vaši podporu a rozhodně s ní nepřestávejte! :D

Zajímá vás víc o týmu Dignitas? Sledujte je na sociálních médiích:

Twitch Facebook Twitter Instagram YouTube 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama