[CS:GO] Legendární paszaBiceps se vrací! Uvidíme ho pod vlajkou Liquid
Esport CS:GO Článek [CS:GO] Legendární paszaBiceps se vrací! Uvidíme ho pod vlajkou Liquid

[CS:GO] Legendární paszaBiceps se vrací! Uvidíme ho pod vlajkou Liquid

Michael Douša

Michael Douša

7. 8. 2020 16:39

Polská legenda bude zastupovat Liquid, nikoliv už na serveru

Reklama

Jarosław "⁠pashaBiceps⁠" Jarząbkowski byl bez týmu už přes rok, poté, co po pěti letech opustil tým Virtus.pro na počátku loňského roku. Za poslední rok se na profesionální scéně ukázal na zkoušku pod vlajkou týmu AGO či Youngsters, nikde ale nevydržel permanentně. Zato se začal naplno věnovat streamování, díky čemuž se ho ujal Team Liquid - stane se týmovým streamerem a oficiálním podporovatelem.

Ok boys. Papito is coming! I'm joining @teamliquid and becoming their new friend, which will support them for better or worse. Together we will make great history in CS:GO. Let's go brothers, let's go Team Liquid! PS: @Stewie just in case, you know my number :D https://t.co/ciSP0wCOal

— paszaBiceps (@paszaBiceps) August 5, 2020
Ok chlapci. Papito je na cestě! Připojím se k Team Liquid a stanu se jejich novým přítelem, který je bude podporovat v dobrém i ve zlém. Společně přepíšeme historii CS:GO. Let's go brothers, let's go Team Liquid!

 Jeho spolupráce s Liquid spočívá ve vedení iniciativy nyní amerického týmu s kořeny v Evropě, která se snaží vystavět na starém kontinentu základnu pro Liquid v podobě sestavy tvůrců contentu.

Doposud jsem se s Team Liquid potkával jen jako soupeř, ale nyní je krásné, že si můžeme potřást rukama a podporovat se navzájem. Je nutno si připomenout, že základem týmu je jednota a tvrdá práce každého z nás. Rád vidím Liquid zpátky v Evropě. Vítejte zpátky, přátelé!

 Team Liquid uvítal svůj nový přírůstek fantastickým videem na Twitteru, které můžete najít zde: https://twitter.com/i/status/1291041543302905857

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama