cs-go-major-8-statecnych-koho-uvidime-v-play-off
Gaming CS:GO Článek [CS:GO major] 8 statečných - Koho uvidíme v play-off?

[CS:GO major] 8 statečných - Koho uvidíme v play-off?

Jakub Osička

Jakub Osička

26. 1. 2017 18:29

Zápasy skupin máme za sebou. Víme, které týmy se utkají o vítězství v play-off!

Reklama

 

Counter-Strike: Global Offensive ELEAGUE Major turnaj v Atlantě je v plném proudu, který své tempo zvolňuje pouze pro dnešní den. Hráči mají za sebou krvavé souboje o postup ze skupin a týmy, které úspěly, si tak mohou dopřát zasloužený krátký odpočinek.

Oslavy vítězů s sebou samozřejmě přináší i smutek poražených. Už od neděle jste mohli sledovat urputné a často velmi vyrovnané zápasy ve formě honů na vítězství na jedné mapě, které nakonec znamenaly ukončení cesty za vytouženou trofejí pro polovinu zúčastněných týmů.

Kdo jede domů?

Nepochybně je smutnou zprávou brzká eliminace týmu Hellraisers, který našel mnoho CZ/SK fanoušků díky působení slovenské dvojice hráčů STYKO & ZERO. Stejně tak už v dalších zápasech neuvidíme ani tým Flipsid3. Oba týmy bohužel nedosáhly ani na jediné vítězství ve skupině.

Brány divadla Fox Theatre, do kterého se produkce pro nadcházející zápasy přesouvá před živé publikum, zůstanou uzavřeny také pro týmy mousesports, G2 a OpTic, které dosáhly na jediné vítězství.

Poslední trojici neúspěšných týmů tvoří Team Liquid, GODSENT a EnVyUs. Bojovaly do poslední chvíle, ale na kýžený třetí vítězný zápas také nedosáhly.

Kdo bude bojovat dál?

A na koho se tedy v nadcházejících třech dnech můžeme těšit? Velmi dobrý dojem tentokrát udělaly týmy Natus Vincere a Virtus.pro. Oba drží čistý štít bez jediné prohry a zejména Na'Vi mají za sebou poměrně jasná a dominantní vítězství. 

Hned v závěsu se ale drží SK Gaming, kteří i přes stand-in v sestavě, předvedli mimo jiné snad už téměř tradiční neuvěřitelný comeback, fnatic, kteří konečně nalézají určitou harmonii klíčovou pro úspěch, a také Gambit - tým, který je mnohdy podceňován, a přesto se jeho členům podařilo dosažení velmi úctyhodného výsledku, čemuž jistě napomohl i hráč Zeus, coby nový lídr.

Poslední trojice zvládla dosáhnout na třetí vítězství i přes dva prohrané zápasy. Najdeme zde původně velké favority na vítězství Astralis, bývalé hráče týmu Dignitas - nyní působící jako tým North a také evropskou směsici hráčů FaZe Clan.

Kdy a kde sledovat?

Čtvrtfinále odstartuje už zítra a rozpis zápasů vypadá následovně:

Pátek 27. ledna 2017

  • 16:00 Natus Vincere vs. Astralis
  • 18:30 fnatic vs. Gambit
  • 21:00 Virtus.pro vs. North

Sobota 28. ledna 2017

  • 16:00 FaZe vs. SK

Sledovat můžete přímo ve hře Counter-Strike: Global Offensive nebo na twitch kanálu ELEAGUE. Pokud svůj steam účet propojíte se službou twitch, můžete v obou případech sledováním získat také souvenir balíček podle aktuálně hrané mapy.

{control inquiry 53}
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama