[CS:GO] Nové UI Panorama v betě
Gaming CS:GO Článek [CS:GO] Nové UI Panorama v betě

[CS:GO] Nové UI Panorama v betě

Jakub Egermaier

Jakub Egermaier

20. 6. 2018 21:10

Nový vzhled? Tento fakt jsme slyšeli už přes rok zpět. Ovšem dnes Valve splnilo co slíbilo.

Reklama

Ano, je tomu tak, Valve dnes vydalo oznámení o nové betě, která obsahuje velkou změnu. Jedná se o změnu Panorama UI, která vypadá úplně jinak než aktuální. Tento vzhled má jedinou nevýhodu - prozatím se může využít jen v offlinu módu proti botům. 

Tato vizuální revize je nejdůležitější změnou vzhledu CS:GO od té doby, co byla hra v roce 2012 vydána. Z hlavního menu do výsledkové tabulky byla aktualizována celá zkušenost s interakcí s hrou. Valve stále pracuje na panoramatu, ale největší kusy jsou připraveny, takže je čas, aby je CS:GO komunita vyzkoušela. Panorama UI je v současnosti k dispozici jako verze beta.

Jak přepnout na beta verzi v CS:GO?

Jednoduše, stačí jít do knihovny ve službě Steam. Poté stisknete pravé tlačítko na hru a dáte "Vlastnosti/Properties". Jakmile se vám otevřou vlastnosti, zvolte "Betaverze/Betas". Poté stačí vybrat betu, kterou chcete, v tomto případě "Panorama - Panorama UI preview". Zavřete vlastnosti a spustíte hru. Po spuštění hry se Vám začne stahovat aktualizace (okolo 500MB), poté můžete jít do hry zkusit nový vzhled. Ovšem, pokud budete chtít vzhled dát pryč a zahrát si normálně s přáteli, půjdete do nastavení a místo UI preview zvolíte NONE. 

Pod textem naleznete  přehlídku této bety. Doporučuji si to vyzkoušet na vlastní oči, stojí to za to.

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama