[CS:GO] Odpadlík z FaZe doplní rozšířenou sestavu mousesports
Esport CS:GO Článek [CS:GO] Odpadlík z FaZe doplní rozšířenou sestavu mousesports

[CS:GO] Odpadlík z FaZe doplní rozšířenou sestavu mousesports

Michael Douša

Michael Douša

11. 8. 2020 01:26

Bymas se neosvědčil, na jeho místo nastoupí Kjaerbye.

Reklama

Je mu teprve 16 let, a přesto se octnul mezi největšími hvězdami současné CS:GO scény. Aurimas "Bymas" Pipiras se ve společnosti hvězd ohřál jako náhradník Olofa "olofmeister" Kajbjera ale jen na tři měsíce. Bez týmu ale také dlouho nevydržel. Nyní se ho totiž ujal evropský mix mousesports. 

[CS:GO] Odpadlík z FaZe doplní rozšířenou sestavu mousesports

FaZe si prodělali nejisté období, které zakončil velmi špatný výsledek na cs_summitu 6, kde skončili na 11. místě po prohrách proti celkům, které jsou papírově úplně jinde, a to ENCE a BIG. Bymas se svým ratingem 0,93 sám o sobě příliš nezářil, pro tým se tak zjevně neosvědčil. Totéž se ale nedá říct o mousesports. Přestože též od konce roku 2019 horko těžko vyhrávali nějaké zápasy, Bymas se pro ně zdá ideální volbou. Je to možná také tím, že Finn "karrigan" Andersen, IGL týmu mousesports, je velmi nadaným stratégem a jak vloni prokázal, daří se mu získat z mladých talentů maximum - živoucím důkazem budiž Robin "ropz" Kool, či David "frozen" Čerňanský.

V týmu FaZe by ho měl nahradit odpadlík z dánského celku North, Markus "Kjaerbye" Kjærbye, dávný "zrádce" současných Astralis. Celku North se nedařilo dlouhodobě a nikdy nedokázal obstát jako konkurence právě hvězdným dánským Astralis. Je otázkou, jak si ve FaZe povede - někteří ho berou jako dalšího z růzonorodé řady náhradníků za GuardiaNa, jiní zase za novou krev, která by konečně mohla FaZe dovést na vrchol - tentokrát snad i s vítězstvím major turnaje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama