[CS:GO] Oficiálně - GuardiaN jako nová posila FaZe
Esport CS:GO Článek [CS:GO] Oficiálně - GuardiaN jako nová posila FaZe

[CS:GO] Oficiálně - GuardiaN jako nová posila FaZe

Jakub Osička

Jakub Osička

4. 8. 2017 07:39

Spekulace se potvrdily. Slovenský ostrostřelec nastoupí do týmu FaZe.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali o radikálních změnách v týmu Natus Vincere. Ladislav "GuardiaN" Kovács, coby nejznámější Slovák na profesionální úrovni Counter-Strike: Global Offensive, po dlouhých letech tým opustil. Společně s ním z týmu odešel i Denis "seized" Kostin.

FaZe Up!

Na internetu kolovaly všemožné spekulace o tom, kam ve své době jeden z nejúspěšnějších sniperů přestoupí a vše ukazovalo právě na FaZe Clan. Právě to se ukázalo být správnou domněnkou a GuardiaN opravdu oficiálně oblékne dres evropského smíšeného týmu. Ptáte se, koho nahradí? Odpověď je vzhledem k jeho roli poměrně jasná - čeká na něj post hlavního AWP, který dosud zastával Aleksi "allu" Jalli. Ten prozatím zůstává v řadách FaZe mimo aktivní pětku, dokud nenajde nový domov.

[CS:GO] Oficiálně - GuardiaN jako nová posila FaZe

FaZe oficiálně uvítali GuardiaNa ve svých řadách a allu si vysloužil uznání za dosavadní působení. Zároveň tým dodal, že první velký offline turnaj, kterého se zúčastní, bude DreamHack Masters Malmö na konci srpna. Máme se tak na co těšit a uvidíme, jak se bude slovenské star v novém uskupení dařit. Ve FaZe tak společně budou působit:

  • Håvard "rain" Nygaard
  • Fabien "kioShiMa" Fiey
  • Finn "karrigan" Andersen
  • Nikola "NiKo" Kovač
  • Ladislav "GuardiaN" Kovács
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama