[CS:GO] Olofmeister se vrací do FaZe
Esport CS:GO Článek [CS:GO] Olofmeister se vrací do FaZe

[CS:GO] Olofmeister se vrací do FaZe

Michael Douša

Michael Douša

11. 7. 2018 14:36

Olof "olofmeister" Kajbjer se navrací do aktivní sestavy FaZe.

Reklama

[CS:GO] Olofmeister se vrací do FaZe

To @cromencsgo, who joined our roster one month ago to stand-in & in that time helped us reach 3 straight Semi-Finals, including the ? at ESL One in Belo Horizonte: THANK YOU ? And to @olofmeister, our 3x Champion... SEE YOU AT ELEAGUE ? pic.twitter.com/QyZPRN8w0j

— FaZe Clan (@FaZeClan) July 10, 2018

 Má cenu vůbec něco dodávat? 

Podle této zprávy z oficiálního Twitteru týmu FaZe Clan se navrací švédská hvězda Olof "olofmeister" Kajbjer do aktivní sestavy. Olofmeister před třemi měsíci ohlásil svou přestávku od Counter-Strike s předpokládaným návratem na konci května. Tento návrat se uskutečnil, ale po týdnu ho zase odvolal, protože si údajně uvědomil, že nebyl na návrat ještě připraven. Bude tedy připraven nyní? 

FaZe se bez něj mezitím tak nějak obešli, vyhráli ESL One Belo Horizonte a umístili se v semifinále ECS Season 5 Finals a ESL One Cologne (o tom jsme psali zde). Rain nám však v rozhovoru sdělil, že pokud se olofmeister vrátí, budou moci hrát ještě lépe, než nyní. V blízké době to však asi úplně čekat nemůžeme, protože v poslední době si navykli hrát zase s cromenem, takže budou muset svůj styl hry zase o něco pozměnit. Navíc můžeme s úspěchem pochybovat a celkové formě týmu, když je na ESL One Cologne 2018 vyřadil absolutní underdog, tedy domácí BIG. To není úroveň, na které jsme zvyklí je vídat. Budeme tedy doufat, že se nebudou v žebříčcích propadat stále dál, jako je tomu doposud a budou konečně hrát ten pravý Counter-Strike, který hráli ještě rok zpátky. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama