cs-go-oskaruv-nahly-navrat-na-scenu
Gaming CS:GO Článek [CS:GO] Oskarův náhlý návrat na scénu!

[CS:GO] Oskarův náhlý návrat na scénu!

Jakub Osička

Jakub Osička

29. 1. 2017 22:12

Tomáš Oskar Šťastný se vrací k aktivnímu hraní v profesionální sféře. V jakém dresu ho budeme vídat?

Reklama

Fanoušci, radujte se! Tomáš "Oskar" Šťastný se vrací na profesionální scénu! S razantní změnou přišel ve stínu probíhajícího finále majoru tým mousesports.

CEO mousesports Cengiz Tüylü se nechal slyšet, že po nevalném výkonu, který jeho tým i přes důslednou přípravu předvedl v Atlantě, bude nevyhnutelná změna sestavy. Oskar se vrací z pomyslné lavičky opět do aktivní pětky - nastoupí na pozici hlavního snipera a zaujme tak místo, na kterém dosud působil Chris "chrisJ" de Jong.

[CS:GO] Oskarův náhlý návrat na scénu!

Jedná se o poměrně zvláštní rozhodnutí, neboť chrisJ v poslední době podával kontinuálně solidní výkony, přestože tým jako celek evidentně procházel krizí. "Rozhodnutí mě poměrně šokovalo, ale přesto situaci chápu. Jádro týmu se snažilo vyzkoušet mnoho změn, které však neměly valný úspěch a nefungovaly tak, jak bychom chtěli. Přeji klukům hodně štěstí při kvalifikaci na IEM Katowice a Dreamhack Las Vegas," konstatoval Chris.

Kapitán Nikola "NiKo" Kovac situaci vnímá jako nevyhnutelnou. Podle jeho slov je Chris dlouholetým přítelem a jednalo se o těžké rozhodnutí. Fanouškům se rovněž omluvil za špatné výkony na majoru.

Oskar se podle vyjádření na oficiálních stránkách mousesports cítí skvěle a je připraven vrátit se na top úroveň esportu. Přejme mu mnoho úspěchů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama