[CS:GO] pashaBiceps, NEO a tarik bez práce
Esport CS:GO Článek [CS:GO] pashaBiceps, NEO a tarik bez práce

[CS:GO] pashaBiceps, NEO a tarik bez práce

Michael Douša

Michael Douša

14. 12. 2018 11:03

Virtus.pro se stahuje z kompetitivní scény a Amerika se dočká změn

Reklama

Dne 25. ledna by jádro Virtus.pro oslavilo pátý rok pod touto organizací. Toho už se však nedočkáme. Tento smutný pohled se naskytl všem fanouškům Virtus.pro, když dnes otevřeli Twitter. "Naše CS:GO sekce zastavuje soutěžní aktivity," je věta, kterou mnozí čekali, ale málokdo si představoval, že přijde právě dnes. Přeci jen, všichni hráči mají s organizací podepsané kontrakty až do roku 2020. A tak se vítězové majoru ve svých domácích Katowicích ocitají v nejistotě, co bude dál. 

[CS:GO] pashaBiceps, NEO a tarik bez práce

That’s it ! I grew up in esport , I will stay in esport I will die in esport... your papito ?❤️ 

— paszaBiceps (@paszaBiceps) 13. prosince 2018

"Je to tak! Vyrostl jsem v esportu, zůstanu v esportu, zemřu v esportu... váš papito." Jaroslaw "pashaBiceps" Jarząbkowski se po 14 letech aktivity na Counter-Strike scéně octne bez organizace. A stejně tak s ním Filip "NEO" Kubski. Otázkou zůstává, co bude se zbytkem současné sestavy, kterou tvoří Michał "MICHU" Müller, Michał "snatchie" Rudzki a Piotr "morelz" Taterka. Oficiální vyjádření od manažera Virtus.pro, Romana Dvoryakina zní následovně:

"Po majoru v Londýně jsme byli vcelku optimističtí, co se týče potenciálu současné sestavy. Bohužel se naše očekávání nesetkala s realitou. Naší dlouhodobou strategií je postavit kompetitivní tým okolo mladých talentů a budeme tuto strategii následovat při činění rozhodnutí. Tímto bych chtěl poprosit naše fanoušky, aby v následujících týdnech stáli při nás."

- Roman Dvoryakin, manažer Virtus.pro

Toto oznámení si na Twitteru vyžádalo mnoho soucitných vyjádření od ostatních profesionálních hráčů, či od samotných tvůrců hry CS:GO.

Thank you for everything. #VirtusPlow

— CS:GO (@csgo_dev) 13. prosince 2018

Best of luck in whatever you do next, i share some of the best moments in my life with you (also some of my worst) our battles during the years have been something special and you teached me so much about life. #TeamBiceps

— Jesper Wecksell (@JW1) 13. prosince 2018

Thanks for your effort all these generations

— Peter Rasmussen (@dupreehCSGO) 13. prosince 2018

We all are gonna miss you. One of the biggest and best ambassador we have ever had in Counter-Strike history. I'm really curious to see what's next in your career and what ever it is I know you'll do it great, as usual #LegendsNeverDie

— Maikel Bill (@maikelele) 13. prosince 2018

A nejen pashaBiceps s NEO-em se octnou bez týmu. Dalším, kdo vyšel z kola ven je Tarik "tarik" Celik. Brazilská organizace MiBR totiž uzavřela dohodu s Team Liquid, kdy Epitacio "TACO" de Melo a kouč Wilton "zews" Prado se přesunou pod MiBR, a tak "Made in Brazil" Bude konečně celobrazilský tým, včetně kouče. Tím byl doposud Janko "YNk" Paunović, srbský komentátor a analytik, který se pravděpodobně přesune z organizace. Naopak do Liquid se namísto TACO dostane Jake "Stewie2K" Yip, který dříve hrával za Cloud9. Kdo však vychází na ocet je již zmíněný tarik, pro kterého v ani jednom týmu jaksi nezbývá místo. Je tedy otázkou, kam budou mířit jeho kroky po nepříliš úspěšné kariéře v MiBR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama