[CS:GO] StarSeries Season 5 se dočkáme v květnu
Esport CS:GO Článek [CS:GO] StarSeries Season 5 se dočkáme v květnu

[CS:GO] StarSeries Season 5 se dočkáme v květnu

Michael Douša

Michael Douša

8. 4. 2018 11:29

StarLadder oznámil první detaily o dalším turnaji.

Reklama

Před necelými dvěma měsíci skončil StarSeries i-League Season 4 event s prizepoolem 300 000 dolarů, kde první místo a 130 tisíc dolarů ukořistili mousesports po těsném zápase s Natus Vincere, jenž skončil se skore 2-1 na mapy. Celkem překvapivé umístění získali i kdysi světové jedničky SK (páté až osmé místo) nebo fnatic, kteří jsou v této chvíli opravdu na vzestupu, obsadili nejnižší příčku.

Nyní StarLadder oznámil už druhou letošní akci, a to StarSeries Season 5. Začne se už na konci května, a to v pondělí 28. Play-off složené z osmi týmů pak zakončí celý event v Kyjevském národním paláci umění, kde se konalo i finále Season 3.

Výherní fond (tedy prize pool) zůstává stejný, jako v předchozích dvou turnajích, ale pořád není jisté, jak budou peníze rozděleny mezi týmy. Vítěz probíhajícího Bets.net Masters turnaje si zajistí první místo na tomto turnaji a do uzavřené kvalifikace se dostaly týmy Fragsters a forZe poté, co skončily jako první v Bets.net Challenger Series.

Jak si obstojí dosud kralující mousesports proti týmům s novou sestavou, jako například FaZe nebo SK? To se nedozvíme jinak, než že si prostě na konec května a začátek června trpělivě počkáme a podíváme se sami.

[CS:GO] StarSeries Season 5 se dočkáme v květnu

Stejně s oznámením už se začaly prodávat lístky na 2. a 3. června, kdy proběhne play-off a grandiózní finále.

Tickets for a new season of #StarSeries are on sale The finals of the fifth season will take place from June 2nd to 3rd in Palace "Ukraine" in Kiev. Tickets for the event may be purchased in advance at concert.ua. Details:https://t.co/TNabk3VlDN pic.twitter.com/rMvSAnc4EZ

— StarLadder CS:GO (@cssltv) 6. dubna 2018
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama