[CS:GO] TaZ končí v aktivní sestavě Virtus.Pro
Esport CS:GO Článek [CS:GO] TaZ končí v aktivní sestavě Virtus.Pro

[CS:GO] TaZ končí v aktivní sestavě Virtus.Pro

Jakub Osička

Jakub Osička

6. 2. 2018 19:59

Virtus.Pro tvořila dohromady parta legend více než 4 roky beze změny sestavy. To se ale mění.

Reklama

Psal se leden 2014, když ruská organizace Virtus.Pro vzala pod svá křídla pětici polských ostrostřelců, kteří tehdy vystupovali jako tým AGAiN.  Nesmrtelná pětice, kterou tvořili Paweł "byali" Bieliński, Filip "NEO" Kubski, Jarosław "pashabiceps" Jarząbkowski, Janusz "snax" Pogorzelski a Wiktor "TaZ" Wojtas od té doby hrála stále spolu a tým se po dobu více než osmi let obešel bez jakýchkoliv personálních změn.

Kapitán přes palubu

To se ale dneškem mění. TaZ, který ještě donedávna působil jako kapitán týmu, byl nyní odvolán z aktivní pětice a dle vyjádření organizace Virtus.Pro má dovoleno vyjednávat s jinými týmy. Končí zde éra jednoho z nejdéle fungujících týmových složení v historii kompetitivního hraní na scéně Counter-Striku vůbec. Dočasně bude nahrazen Michałem "MICHU" Müllerem - nejde ale o trvalou změnu.

Motivace k tomuto kroku je ale zřejmá. Virtus.Pro se zkrátka už dlouhodobě nedařilo držet tempo s ostatními TOP týmy světové scény. Vedení organizace se nechalo slyšet v tom smyslu, že se jedná o první krok k tomu, aby se Virtus.Pro vrátili v budoucnu v plné síle. MICHU nahradí TaZe krátkodobě a mimo jiné s týmem odehraje třeba i blízký event IEM Katowice. Podrobnější plány pro line-up týmu se ale dozvíme až v březnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama