[CS:GO] Team Brute přišel o trenéra, ten míří do Sampi
Esport Článek [CS:GO] Team Brute přišel o trenéra, ten míří do Sampi

[CS:GO] Team Brute přišel o trenéra, ten míří do Sampi

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

25. 3. 2020 13:22

Jozef "d0d1" Kiss oficiálně přestoupil z Team Brute do Sampi.

Reklama

Se šokující novinkou přišel včera na svém facebookovém profilu nyní již bývalý trenér Team Brute Jozef „d0d1" Kiss. D0d1 oznámil konec svého působení v Team Brute kvůli interním záležitostem, po kterých se neshodl s vedením týmu na společném pokračování. Roli sehrála i neúspěšná účast v Tipsport Cool Lize, kde týmy Brute i Sampi nastoupili jako favorité, ale ani jeden z nich nepředvedl očekávané výsledky, a tak se propadli do druhé divize.

„Mrzí ma to hlavne z dôvodu, že sme s Team Brute začali mať postupne vypracovanú formu hry, taktiky a vôbec, stabilnejšie výsledky čo sa prípravy týkalo. Prišiel aj fail v kvalifikácii do Tipsport Cool Ligy, ale hold za 3 mesiace sa zázraky robiť nedajú a aj lepší občas zakopnú. Boli sme to tentokrát my.“

Pro D0d1ho to ale není krok do neznáma. S gamery se zná již z minulosti. V roce 2017 získal bronz na MČR společně s hráči wEMAO, Valencia a desty, taky si zahrál s Fragedem a Pechynem. Na trenérské lavičce usedne společně s dosavadním trenérém a manažerem CS:GO týmu Jaroslavem „SANK1" Chlumským.

Kromě bojů o návrat do první divize v Tipsport Cool Lize, teď CS:GO tým pod novým koučem čekají také těžká utkání v SAZKA eLEAGUE, kde předvedou, jak se tahle spolupráce osvědčila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama