[CS:GO] woxic a mezii míří do Cloud9
Esport CS:GO Článek [CS:GO] woxic a mezii míří do Cloud9

[CS:GO] woxic a mezii míří do Cloud9

Michael Douša

Michael Douša

20. 9. 2020 12:31

I další velká organizace jde cestou mezinárodního mixu

Reklama
Duo Henry "HenryG" Greer a Aleksandar "kassad" Trifunović ve vedení CS:GO sekce Cloud9 již odhalili první tři hráče jejich zamýšlené šestičlenné sestavy.

 Ve čtvrtek 10. září bylo vedením Cloud9 ozřejmeno, že prvním hráčem sestavy bude Alex "ALEX" McMeekin, který bude zastávat pozici in-game leadera. ALEX podepsal tříletý kontrakt, v němž také stojí, že si každý měsíc vydělá solidních 40 tisíc dolarů, v přepočtu tak krásných 855 tisíc korun měsíčně, což je opravdu lukrativní nabídka. Nyní se Cloud9 vyjádřili i o nových přírůstcích v sestavě.

[CS:GO] woxic a mezii míří do Cloud9

Photo credit: Adela Sznajder, DreamHack

První zprávou, která přeci jen není tak senzační, je podepsání kontraktu s dalším Britem, Williamem "mezii" Merrimanem. Ten od května hrál s mezinárodním celkem GamerLegion, kde byl spoluhráčem Patrika "Zero" Žúdela, kterého můžeme znát například z české Sazka eLEAGUE, kde hrával s někdejší sestavou ENTERPRISE. Organizace ale meziimu vyšla vstříc a dovolila mu dohrát ESEA MDL se svou původní sestavou, aby zůstal ve hře i přesto, že nový tým ještě není kompletní na tréninky. Ten si pod hlavičkou Cloud9 přijde na mnohem menší částky, než jeho kolega, i tak se ale jedná o slušné sumy, o kterých se nám může jen zdát, a to v přepočtu 260 tisíc korun měsíčně.

[CS:GO] woxic a mezii míří do Cloud9

Posledním zveřejněným hráčem je Özgür "woxic" Eker, kterého Cloud9 odkoupili od mousesports. I ten podepsal tříletý kontrakt jako jeho spoluhráči. Woxic přiznal, že měl mnoho jiných nabídek, ale když viděl, jakou příležitost Cloud9 představuje, nemohl odmítnout. Woxic si prožil velmi úspěšný rok 2019 pod mousesports, od začátku letošního roku ale začaly výkony celé sestavy upadat a po velmi neuspokojivém výsledku na online verzi ESL One Cologne se vedení týmu rozhodlo k razantnímu kroku, tedy nahrazení woxica Aurimem "Bymas" Pipirasem, mladičkým litevským talentem, který přišel z FaZe. Údajně se jednalo o iniciativu právě mladého Turka, kterému se tak otevřely dveře do Cloud9. Tam si přijde na krásných 650 tisíc korun měsícně.

[CS:GO] woxic a mezii míří do Cloud9

Photo credit: Igor Bezborodov, StarLadder

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama