[CS:GO] Záložník Realu Madrid Casemiro zakládá vlastní CS:GO tým
Esport CS:GO Článek [CS:GO] Záložník Realu Madrid Casemiro zakládá vlastní CS:GO tým

[CS:GO] Záložník Realu Madrid Casemiro zakládá vlastní CS:GO tým

Michael Douša

Michael Douša

30. 10. 2020 14:12

Oblíbený fotbalista si věří i v Counter-Striku

Reklama
Na brazilské scéně vzniká nový celek CaseEsports. Jméno přejal po svém zakladateli Casemirovi, záložníkovi španělského fotbalového klubu Real Madrid.

Casemiro potvrdil vznik svého vlastního CS:GO týmu a dělá si velké naděje na dobré výsledky. V čele týmu by měl stát bývalý hráč brazilského týmu Tempo Storm, Denis "dzt" Fischer, z téhož týmu tam pak najdeme i Paula "land1n" Felipeho. Sestava, ač tvořena pouze brazilskými hráči, bude sídlit ve španělské Barceloně. Tam se nachází jejich gaming house i kancelář. 

[CS:GO] Záložník Realu Madrid Casemiro zakládá vlastní CS:GO tým

Photo credit: StarLadder

Pětici doplňuje bývalý hráč Imperial, Felipe "delboNi" Delboni, dále pak dva absolventi FURIA Academy: Yan "yepz" Pedretti a Vinicius "n1ssim" Pereira. Sám Casemiro je vášnivým hráčem, často ho můžeme vidět hrát CS:GO po boku Marcela "coldzera" Davida, Gabriela "Fallen" Toleda a svých spoluhráčů z fotbalu, Neymara a Gabriela Jesuse. 

Tým vzninkul z mého hobby, které mě opravdu baví. Chtěl jsem to vzít na profesionální úroveň a stejně jako svou kariéru, chci, aby byli ti nejlepší. Vím, že vytvořit nový tým a vyhrávat tituly bude trvat dlouho a vyžadovat hodně práce, ale doufám, že si to hráči a fanoušci užijí.
- Casemiro, zakladatel CaseEsports, záložník Realu Madrid 

 Tým Case uvidíme v nejbližší době na kvalifikaci na DreamHack Open v prosinci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama