[CSGO] Sinners jsou zápas od cesty do Belgie!
Esport CS:GO Článek [CSGO] Sinners jsou zápas od cesty do Belgie!

[CSGO] Sinners jsou zápas od cesty do Belgie!

Aleš Pelc

Aleš Pelc

23. 4. 2022 13:35

K získání potřebného vítězství mají dvě příležitosti.

Reklama

Po dvou hracích dnech na RMR v Bukurešti se nejlepší český celek nachází na skóre 2-1. Chybí tak jen jedna výhra k tomu, aby se liberecká organizace ukázala na antverpském Majoru a mimo to získala i své první in-game samolepky.

Ve čtvrtek Sinners porazili francouzské HEET a následně podlehli 9:16 s Copenhagen Flames. Skóre 1:1 přiřadilo českému týmu utkání s ruskými Spirit, které zdolali jednoduše poměrem 16:6. Rozhodující zápasy, ať už postupové nebo ty o udržení, se hrají na 2 vítězné neboli Bo3. 

[CSGO] Sinners jsou zápas od cesty do Belgie!

ZEDKO byl hlavním tahounem Sinners v utkání se Spirit

A tentokrát už nepadl ani tolik příhodný los. Sinners čeká duel s NiP, sedmým týmem světa. Sice to zní strašidelně, ale tak hrozné to není. Oba týmy prohrály jen s CPH Flames a výhry sbíraly také na podobných soupeřích. Samotné utkání začne v 13:20 a my můžeme věřit, že Sinners vytáhnou další esa z rukávu a postup si zajistí už napoprvé. 

Kdyby dnešek nevyšel podle představ, mohou čeští hráči uspět ještě na druhý pokus v neděli. Přenos dnešního i případného nedělního zápasu dodá na svém Twitch kanále Sazka eLeague. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama