Čtvrtfinále Grunex Masters! Kdo postoupí do finálového dne?
Esport FIFA 22 (PS5) Článek Čtvrtfinále Grunex Masters! Kdo postoupí do finálového dne?

Čtvrtfinále Grunex Masters! Kdo postoupí do finálového dne?

Jarmil Černý

Jarmil Černý

14. 5. 2022 10:24

Kdo postoupí do finálového dne Grunex Masters powered by LG UltraGear?

Reklama

Čtyři skupinové hrací dny nám pomohly odkrýt nejlepší domácí osmičku hráčů Grunex Masters powered by LG UltraGear a přišel čas na vyřazovací část! Už 14. května od 17hod. svedou postupující profíci čtvrtfinálové boje v živém vysílání na Grunex twitch kanále.

V prvním utkání vyzve reprezentant plzeňské Viktorie T9Laky soka z FK Jablonec, Peposlava. Ač se Lakymu vstup do skupin nevydařil podle jeho plánů, zůstává stále jedním z hlavních favoritů na zisk titulu. Následovat bude utkání Matejse a Mrkyyho, půjde o velmi vyrovnaný souboj dvou hráčů, kteří poslední měsíce ukazují naprosto famózní formu. Skvěle se daří také Mariosovi, týmovému kolegovi Matejse, ten však proti sobě uvítá jednoho z nejtěžších soupeřů. Stát proti němu bude Seron z týmu Sampi. Čtvrtfinálový den uzavře duel vítěze e:LIGY Dalase proti Revymu z Bohemians.

Celý hrací den můžeš sledovat na Grunex twitch kanále za doprovodného koementáře Davida „Davkouny“ Vogela a Jana „TheJohny“ Hradila.  Více o celém Grunex Masters najdeš ZDE.

Rozpis čtvrtfinále

17:00 T9Laky - Peposlav17 17:40 Matejs - Mrkyy 18:20 Mariooso - Seron 19:00 Dalas - Revy

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama