Čtvrtfinálové duely EHL už tuto sobotu také na O2 TV Sport
Esport NHL 20 (PS4) Článek Čtvrtfinálové duely EHL už tuto sobotu také na O2 TV Sport

Čtvrtfinálové duely EHL už tuto sobotu také na O2 TV Sport

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

23. 4. 2020 21:19

Výsledky prvního kola čtvrtfinále Esport hokejové ligy.

Reklama

Vyřazovací část Esport hokejové ligy započala živým přenosem v sobotu 18. dubna ve 13 hodin na oficiálním Twitch kanále EHL a O2 TV Sport. Do komentátorských křesel usedli zkušení komentátoři Richard Tesař a Jan Velarta. Play-off se hraje na 3 vítězná utkání systémem „Davis Cupu“. Tým, který získá jako první tři výhry, vyhrává sérii.

Mladá Boleslav a Pardubice postupují

V první hrací den čtvrtfinále EHL se střetla favorizovaná BK Mladá Boleslav, která postoupila z 1. místa tabulky, s HC Škoda Plzeň. Jako první si proti sobě zahráli Jindřich „Jifi23" Fencl a Pavel „Pikej" Kail. Mladoboleslavský gamer vstoupil do zápasu mnohem lépe a zvítězil jednoznačně 3:0. Mnohem vyrovnanější byl druhý zápas mezi Radkem „Kumbik" Kumberou a Dominikem „CzechDomin" Humpálem, který skončil těsně 5:4 ve prospěch Kumbika. Následoval zápas 2v2, který je v lize novinkou. Zde naopak byla úspěšnější Plzeň, a výhrou 3:4 se vrátila zpět do hry. Čtvrtý zápas byl rozhodujícím, ačkoliv to tak nejdřív nevypadalo. Před koncem třetí třetiny byl ve vedení CzechDomin, ale s pořádnou dávkou štěstí se Jifimu podařilo vyrovnat na 3:3. Nakonec se mu v prodloužení podařilo urvat vítězství pro Mladou Boleslav, která se díky skóre 3:1 na zápasy podívá do semifinále.

Druhé utkání dne se odehrálo mezi HC Dynamo Pardubice a HC Energie Karlovy Vary. V prvním zápase smetl pardubický Michal „Michal1996" Vaněk soupeře z karlových Varů Jakuba „Kubin" Černa 7:0. Další zápas už se nesl v mnohem vyrovnanějším duchu, navíc si vítězství urvaly Vary, když Jakub „Kubii7" Bláha porazil Pavla „CallmePablo" Čejku 2:3. Utkání 2v2 už bylo opět v režii favorizovaného Dynama, které vyhrálo 6:1. Do čtvrtého zápasu nastoupili Michal1996 a Kubii7. Dramatický duel rozhodovaly maličkosti, které přihrály výhru Pardubicím 3:2. HC Dynamo Pardubice tak v sérii zvítězilo také 3:1 a postoupilo do semifinále.

Další kolo čtvrtfinále již tuto sobotu

Již tuto sobotu 24. dubna se odehrají další dvě čtvrtfinálové utkání. Bílí Tygři Liberec se utkají s HC Kometou Brno. V zápasech se na obou stranách předvedou dva z nejproduktivnějších hráčů základní části EHL. Adam „Dzouvi" Menšík a Josef „Pepcastachurcik" Stachura. O postup zabojuje i populární streamer Roman „Blade" PIlný v dresu Komety a Daniel „DannyZedlo" Sedláček.

Druhé utkání sobotního dne proběhne mezi Rytíři Kladno a HC Oceláři Třinec. Za Kladno se postaví Jaroslav „Jarin" Řehoř a Martin „Tejky" Tejček. V dresu Třince budou bojovat Michael „Michael Hetz" Hetzendorfer a Jan „Honzicek1992" Buday.

Obě utkání můžete sledovat opět na oficiálním twitch kanále EHL a O2 TV Sport.

25.4. - živě od 13:00 na O2 TV Sport a twitch kanále EHL

Bílí Tygři Liberec vs HC Kometa Brno 13:00 Adam "Dzouvi" Menšík vs Roman "Blade" Pilný 13:30 Daniel "DannyZedlo" Sedláček vs Josef "Pepcastachurcik" Stachura 14:00 Adam "Dzouvi" Menšík, Daniel "DannyZedlo" Sedláček vs Josef "Pepcastachurcik" Stachura, Roman "Blade" Pilný 14:30 Adam "Dzouvi" Menšík vs Josef "Pepcastachurcik" Stachura 15:00 Daniel "DannyZedlo" Sedláček vs Roman "Blade" Pilný

Rytíři Kladno vs HC Oceláři Třinec 15:30 Jaroslav "Jarin" Řehoř vs Michael "Michael Hetz" Hetzendorfer 16:00 Martin "Tejky" Tejček vs Jan "Honzicek1992" Buday 16:30 Jaroslav "Jarin" Řehoř, Martin "Tejky" Tejček vs Jan "Honzicek1992" Buday, Michael "Michael Hetz" Hetzendorfer 17:00 Jaroslav "Jarin" Řehoř vs Jan "Honzicek1992" Buday 17:30 Martin "Tejky" Tejček vs Michael "Michael Hetz" Hetzendorfer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama