Cyberpunk 2077 se odkládá až na začátek podzimu
Gaming Článek Cyberpunk 2077 se odkládá až na začátek podzimu

Cyberpunk 2077 se odkládá až na začátek podzimu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 1. 2020 19:08

Smutné, leč potřebné.

Reklama

Z dnešního poklidného dne vzešla jedna opravdu smutná zpráva. Nový rok se nesl zejména v brzkém vydání Cyberpunku, které ale pár dní po začátku tohoto roku vývojáři mažou a přesouvají ho až na začátek podzimu.

Máme pro vás důležitou novinku, která se týká data vydání a Cyberpunk 2077. Cyberpunk bohužel nestihne launch v dubnu. Datum vydání posouváme až na 17. září 2020. Jsme ve fázi, kdy je hra kompletní a hratelná, ale stále je zde práce, která je potřeba udělat. Night City je masivní - plné příběhů, obsahu a míst, které stojí za to navštívit, ale právě kvůli tomuto měřítku a komplexitě všeho potřebujeme ještě více času na testování, opravování a dokončování. Chceme, aby Cyberpunk 2077 byl náš korunovační úspěch pro tuto generaci a odložení vydání nám dá ty potřebné měsíce, které udělají naší hru perfektní. Očekávejte více aktualizací o našem postupu. Těšíme se na vás v Night City a děkujeme za vaší podporu.

I na špatném se ale musí najít něco dobré. Na Cybepunk 2077 je vytvořen opravdu velký hype a pokud se vývojáři rozhodnou i tak titul odložit o neuvěřitelných 5 měsíců, je to asi opravdu potřeba. Nedá se nic dělat, budeme si muset vystačit s přicházejícím Doom Eternal.

Cyberpunk 2077 se odkládá až na začátek podzimu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama