CZC.cz Rocket League Cupy se vrací!
Esport Rocket League Článek CZC.cz Rocket League Cupy se vrací!

CZC.cz Rocket League Cupy se vrací!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

28. 1. 2020 20:20

Zaregistruj se do CZC.cz Rocket League Cupu a vyhraj skvělé ceny.

Reklama

Létající auta, která hrají fotbal? V gamingu je možný všechno a my jsme rádi, že můžeme oživit tuto zábavnou hříčku, která se v poslední době těší velké popularity i na poli mezinárodního esportu. V následujících týdnech nás každé pondělí čeká série CZC.cz Rocket League Cupů, ve které si zahrajeme o poukazy na nákup v hodnotě více jak 16 000 Kč. První kvalifikace je na programu už 3.2. Z každé kvalifikace se můžete těšit na stream od profesionálů z PPCstudio na twitch.tv/czctv.

Registruj se a vyhraj

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje!

Každý turnaj živě na twitch.tv/czctv

Každým turnajem vás provedou zkušení a zapálení členové Rocket League komunity. O komentář se postará PPCstudioNeonStar a Cuky. Na hladký průběh turnaje bude dohlížet Marcek, který v minulosti reprezentoval barvy eXtatusu.

Formát turnaje

Na programu je celkem 6 turnajů. První tři se odehrají formátem 3v3, poslední tři turnaje poté formátem 2v2. Zápasy se hrají klasickým single elimination pavoukem ve formátu BO3.  

Kompletní pravidla naleznete ZDE.

 

Ceny pro vítěze každého turnaje

  • 1. místo: poukázka na nákup v online shopu CZC.cz: 500 Kč/hráč
  • 2. místo: poukázka na nákup v online shopu CZC.cz: 300 Kč/hráč
  • 3. místo: poukázka na nákup v online shopu CZC.cz: 100 Kč/hráč

 

Ujisti se, že máš na Grunexu správně vyplněný profil a registruj se do kvalifikací. A hlavně začni trénovat, protože výhry stojí za to!​​​

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama