CZC.cz se slevami Be a gamer - TOP produkty za super peníze
Technologie Článek CZC.cz se slevami Be a gamer - TOP produkty za super peníze

CZC.cz se slevami Be a gamer - TOP produkty za super peníze

Jakub Osička

Jakub Osička

17. 6. 2018 15:56

Obchod czc.cz spustil další kolo slevové akce Be a gamer. Přinášíme několik tipů na opravdu super nákup.

Reklama

CZC.cz spustilo opět svou akci Be a Gamer, ve které představuje u některých produktů opravdu výhodné slevy nebo jiné nabídky. Vybrali jsme pro vás několik z nich, které opravdu stojí za zmínku.

Logitech G413 Silver US - mechanická klávesnice pod 1.200,-

Suverénně jedna z nejlepších nabídek hned na začátek. Pokud jste zvažovali pořízení mechanické klávesnice, ale cenovky se vám zdály přemrštěné, určitě dejte šanci téhle krásce od Logitechu. Nabídne kvalitní a relativně tiché spínače Romer-G a trajektorií 3 mm a aktivací už po 1,5 mm, které jsem měl sám možnost otestovat a které mohu s klidným srdcem doporučit. Klávesnice je bíle podsvícená a při minimalistickém designu bude určitě velmi dobře sloužit. Abyste se dostali na cenu 1.190 Kč, musíte při nákupu zadat slevový kupon "BAGLOGI800".

Logitech G Pro - RGB mechanická klávesnice bez numerického bloku

Další výbornou mechanickou klávesnicí je Logitech G Pro, která je určena hlavně pro esportové nadšence. Taktéž nabídne spínače Romer-G a k tomu výborné softwarové řešení a široké možnosti nastavení RGB podsvícení včetně appletů, které diody propojí se samotnou hrou. Chybí tady sice numerická část, ale pro hráče, kteří hrají především kompetitivní hry nebo preferují mobilitu, je Logitech G Pro jako stvořená. Recenzi na ni najdete ZDE. Opět nezapomeňte na slevový kupón "BAGLOGI800", který cenu stáhne na 2.090 Kč.

 

ASUS GeForce GTX 1060 Dual 6GB - nejlevnější plnotučná 1060

Bílá královna od ASUSu je aktuálně asi jednou z nejdostupnějších plnohodnotných grafických karet z řady GTX 1060. Vypadá to, že kryptoměnová krize na trhu grafických karet již pominula. Jasně - někdo by mohl namítat, že ceny už i takhle byly daleko níž, ale v aktuálních podmínkách se jedná o jednu z nejlepších nabídek na trhu. Tento mainstreamový model může být váš už za 7.499 Kč

 

Dream Machines DM1 Pro - spousta skvělých dárků

Dobrou zprávu máme i pro ty, kteří by toužili po nové myši. Značka Dream Machines nabízí svůj jednoduchý, ale funkční model DM1 Pro s Omron spínači za příznivou cenu pod osm stovek. To ale není hlavním důvodem, proč myšku zmiňujeme. Dostanete k ní totiž hned několik dárků - jednak podložku Dream Machines DM Pad v rozměru XL (tj. 80 x 45 cm) a taky dvě hry Final Fantasy XV a Warhammer: Vermintide 2. CZC ještě navíc přihodilo i své slevové vouchery na hry. To vše za 799 Kč.

 

Fractal Focus G - okno do ráje

Jednou za čas není na škodu vyměnit stáj a pokud vás už nudí vaše stará PC skříň, nebo prostě potřebujete hlavně lepší airflow, můžete zvážit tento základní model od Fractal Design. Opět mluvím z vlastní zkušenosti, protože sám tuto skříň již delší dobu používám. Dostatek ventilátorových pozic, dva bíle podsvícené a nepříliš hlučné ventilátory jako součást balení a slušný prostor pro cable management - to vše skříň nabídne za velmi příznivou cenu 1.090 Kč. K dispozici je navíc v pěti barevných variantách.

 

Lenovo Legion Y520-15IKBN - Budgetový herní notebook pod 19 tisíc

Další tipy budu směřovat také do spektra herních notebooků, se kterými se v posledních letech roztrhl pytel. Abyste si dopřáli přenosnou herní mašinu s alespoň základem v podobě karty GTX 1050 a Core i5 7300HQ, nemusíte utrácet statisíce. Lenovo dokonce nabídlo tento solidní model za 18.989 Kč. Podmínkou je využití slevového kódu "Legion1000".

 

AOC G2460VQ6 - 75 Hz monitor s AMD Freesync

Oblíbený herní TN panel s vyšší obnovovací frekvencí je taktéž dostupný za slušnou cenu, která sice oproti jiným nabídkám není extrémně výhodná, ale CZC.cz navíc nabízí dárek v podobě základní herní myši A4tech Bloody v7. Navíc jde o prověřený monitor, takže by byla škoda ho nedoporučit. Zakoupit jej můžete za 3.390 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama