CzechCloud dostal ban na twitchi, důvod je absolutně bizarní!
Zajímavosti Článek CzechCloud dostal ban na twitchi, důvod je absolutně bizarní!

CzechCloud dostal ban na twitchi, důvod je absolutně bizarní!

Robin Hřejivý

Robin Hřejivý

17. 5. 2023 17:30

Trest za poměrně bizarní situaci potkal českého populárního streamera CzechClouda.

Reklama

Není tomu tak dlouho, co jsme psali o bizarním banu, který dostal populární slovenský streamer Restt za sdílení „nahotinek“. Podobná situace potkala českého streamera CzechClouda, který dostal ban za další naprosto kuriozní situaci.

Nejprve se zdálo, že ban obdržel za postupné vyslovení písmen N,I,G, které během svého streamu psal do YouTube vyhledávače. Tím, že písmena vyslovil v českém jazyce, tedy tak, jak se přesně čtou, vyznělo slovíčko jako anglický pojem pro vulgární označení člověka tmavé pleti. Na toto slovíčko je Twitch obzvlášť háklivý, proto je komunitou toto slovo často označováno kódově jako „N-word“ nebo „to slovo.“

CzechCloud už během samotného streamu a následně na Instagramu avizoval, že pravděpodobně obdrží týdenní ban. To se dozvěděl od svého Twitch manažera, tedy zaměstnance samotné platformy, který má na starosti vztahy s významnými partnery. Ani on, ani tým, který má moderaci platformy na starost však dle CzechClouda nemůže sdělit důvod banu.

Další spekulace se přikláněly k tomu, že by mohl být ban za sledování videa s youtuberkou Sugar Denny ve spodním prádle. To se objevilo i v Agraelově videu, kam mu jeden z diváků poslal odkaz na klip, kde se k této situaci CzechCloud vyjádřil. Jiné spekulace hovořily o tom, že by ban mohl být za to, že CzechCloud vysílal zápas Českého národního týmu na Mistrovství světa v ledním hokeji.

Streamer se několik hodin po obdržení banu vyjádřil na svém twitteru. Celou situaci komentoval následovně: „Co z toho teda vyplývá? Vypadá to, že jsem vyhlásil nějaký dítě na streamu, týpek to klipnul, nahlásil jako vyhrožování a twitch se samozřejmě snaží bránit toho kida co mě reportnul, protože musej.“ Do vyjádření také přiložil odkaz na vlastní video reakci a svůj první stream na platformě Youtube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama