Další bojovník vyrazil do soubojů v Mortal Kombat 11
Gaming Článek Další bojovník vyrazil do soubojů v Mortal Kombat 11

Další bojovník vyrazil do soubojů v Mortal Kombat 11

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

14. 11. 2019 23:42

Sindel je zde.

Reklama

Společnosti zabývající se vlasovou kosmetikou by měly zpozornět. Do Mortal Kombat 11 přichází dáma, která by po každém rozdrcení nepřítele mohla pronést legendární reklamní frázi: "To ne já, to moje..péče o vlasy." Takhle se představila v celé své kráse Sindel, Queen of Outworld. Níže se můžete podívat na právě zveřejněný gameplay trailer, za samotnou královnu si pak vlastníci Kombat packu zahrají v předběžném přístupu od 26. listopadu.

A proč vlastně tak narážíme na její "háro"? Jelikož její stříbrné lokny jsou vskutku vražedně pevné, aniž by se jí roztřepily konečky. Zároveň se umí i prodloužit, popadnout soka a pořádně s ním praštit o zem. Ale to není její jediná vražedná zbraň. Oponenti si musí dávat pozor i na její ostře nabroušené kopí nebo sonický křik, který by mohla každá hysterická ženská jen závidět. Kombinace těchto schopností se pak hojně objevuje v jejích Fatality animacích.

Sindel se tak stává čtvrtým z šesti plánovaných bojovníků, jenž jsou postupně přidávaní v rámci Kombat packu. Díky němu si již tak můžete zahrát za Shang Tsunga a Nightwolfa, což jsou klasické "mortalovské" charaktery. Kdo se raději loučí s padlými nepřáteli slovy "Hasta la vista, baby", tak může sáhnout po T-800 Terminatorovi s jeho nejslavnější tváří - Arnoldem. Do budoucna se ještě můžeme těšit na nemesis "netopýřího muže" Jokera a další komiksovou postavu - Spawn. Ti se přidají v lednu a březnu příštího roku.

Mortal Kombat 11 vyšlo v dubnu 2019 na PC, Playstation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama