Další Call of Duty pravděpodobně ponese jméno Modern Warfare
Gaming Článek Další Call of Duty pravděpodobně ponese jméno Modern Warfare

Další Call of Duty pravděpodobně ponese jméno Modern Warfare

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

25. 5. 2019 15:07

Zpátky do budoucnosti s kapitánem Pricem.

Reklama

V Activision se roztrhl pytel s úniky informací ohledně nadcházejících dílů Call of Duty. Po nedávném zjištění, že se v roce 2020 můžeme těšit na Black Ops V, který si na starost vzalo vývojářské studio Treyarch, se nyní objevila zvěst, že letošní CoD ponese název Modern Warfare a vyvíjet jej bude Infinity Ward. Připomíná vám to něco? Ano, správně, před dvanácti lety jsme už přeci takový titul hráli, ale oficiální název zněl Call of Duty 4: Modern Warfare. V té době prostě byla čísla cool a vzpomeňme si, že každý z nás říkal: "Pojďme hrát CoD čtyřku." Ta se ještě dočkala v roce 2016 remasterované verze.

S touto novinkou přišel youtuber LongSensation, když na svůj Twitter vyvěsil:

Call of Duty 2019 is called... Call of Duty: Modern Warfare. I'm not joking.

— LongSensation (@LongSensationYT) May 24, 2019

Krátce na to server Kotaku potvrdil s odvoláním na anonymní zdroje spojované s projektem, že skutečně půjde o tento název. Dále se podařilo zjistit, že můžeme očekávat jemnou renesanci "čtyřky", která bude zachycovat emocionálně znepokojující a realistické momenty, inspirované zejména kontroverzní misí "No Russian" z Modern Warfare 2, kde jsme na letišti v Moskvě zmasakrovali civilisty.

Modern Warfare by měl vyjít na podzim 2019, nicméně Activision nebo Infinity Ward ještě nezveřejnili žádné oficiální prohlášení. Více potvrzených informací by se tak mělo objevit až za týden nebo dva na představení hry, kterou Activision pořádá pro tisk, YouTubery a streamery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama