Další spekulace o Grand Theft Auto 6
Zajímavosti Článek Další spekulace o Grand Theft Auto 6

Další spekulace o Grand Theft Auto 6

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 7. 2019 14:50

Vice City či spousta drog.

Reklama

Rockstar se stále nerozhoupal k tomu, aby se podělil alespoň o minimum informací ohledně nového dílu Grand Theft Auto, a tak vznikají neustále nové a nové spekulace. Na Redditu se tentokrát objevil nový příspěvek od uživatele JackOLantern, který má prý kamaráda v Rockstaru. Proto je nutné tyto informace brát s velkým odstupem.

Další GTA titul je prý ve vývoji už od roku 2012 (rok před vydáním GTA 5). Produkce se ale naplno rozjela až v polovině 2015, pauza nastala ještě s doděláváním Red Dead Redemption 2. Na GTA 6 pracují všechny studia Rockstaru pod kódovým označením Project Americas. Hra se bude odehrávat jak ve Vice City, tak v nové lokaci inspirované Rio de Janeiro, s několika misemi v Liberty City, které ale nebude open world.

Herní mechaniky budou balancovat mezi realitou a arkádou. Budeme hrát pouze za jednu postavu - muže jménem Ricardo. Ten bude začínat jako malý drogový pašerák, postupně se vypracujeme až na drogového lorda. Příběh se bude rozdělovat na kapitoly.

I počasí bude hrát velkou roli. Potkáme záplavy, hurikány apod. Budovy a auta se budou postupem času měnit. Například starší klasiky budou dražší. Hra nabídne naprosto jiný level ekonomiky. Systém budování drogového impéria bude podobný jako ve Vice City Stories, ale samozřejmě mnohem komplexnější. Z RDR 2 si Rockstar vzal mechaniku úschovy zbraní. Naše postava bude moct u sebe mít pouze 2 zbraně, zbytek budeme mít uložený v autě. Hra bude mít spoustu dialogů. GTA 6 bude pouze na novou generaci konzolí. Odhad data vydání je rok 2022.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama