Datum odhalení nového Call of Duty bylo prozrazeno
Gaming Článek Datum odhalení nového Call of Duty bylo prozrazeno

Datum odhalení nového Call of Duty bylo prozrazeno

Josef Ventrča

Josef Ventrča

10. 5. 2023 10:39

Zdroje taky potvrdily klíčová data k vydání hry.

Reklama

Zdroje serveru Insider Gaming prozradily, že odhalení letošního dílu Call of Duty bude na začátku srpna. Ačkoli o tom zatím není příliš mnoho podrobností, tak se předpokládá, že tvůrci představí hru stejně jako některé její předchůdce, a to při příležitosti některé herní události. Například loňský remake Modern Warfare 2 se poprvé ukázal během speciální akce COD Next.

Insideři tvrdí, že datum odhalení nového Call of Duty má být 1. srpna, což vychází na úterý. Z této zprávy vyplývá, že na letošní výstavě PlayStation Showcase, o které se tento měsíc hovoří, se novinek o populární sérii vydávané společností Activision pravděpodobně nedočkáme. Zatím ani není jasné, jak se díl bude jmenovat, ale uvádí se, že by se v podstatě mělo jednat o pokračování Modern Warfare 2. Jason Schreier z agentury Bloomberg již dříve prozradil, že hru bude vyvíjet společnost Sledgehammer Games.

Několik zdrojů také potvrdilo klíčová data letošního Call of Duty, která v únoru odhalil server Insider Gaming. Následovná data zahrnují betu, předčasný přístup ke kampani a datum vydání hry:

  • Beta víkend 1 (PS4 / PS5): 6. - 10. října 2023
  • Beta víkend 2 (PS4 / PS5 / Xbox One / Xbox Series X|S / PC): 12. - 16. října 2023
  • Early Access kampaň (PS4 / PS5 /Xbox One / Xbox Series X|S / PC) - 2. listopadu 2023
  • Plné vydání (PS4 / PS5 / Xbox One / Xbox Series X|S / PC) - 10. listopadu 2023

Také se zjistilo, že při vydání hry Call of Duty se objeví i zombie, ale co přesně to bude obnášet, se teprve uvidí. Předchozí zprávy naznačovaly, že nemrtví nebudou tradičně pojatí, ale místo toho se do hry dostanou v jiném režimu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama