Datum vydání a trailer ze hry Death Stranding je venku
Gaming Článek Datum vydání a trailer ze hry Death Stranding je venku

Datum vydání a trailer ze hry Death Stranding je venku

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

30. 5. 2019 14:13

Konečně jsme moudřejší.

Reklama

Tak dlouhou dobu jsme čekali, až tento den přijde. Po několika tajemných teaserech nám konečně Hideo Kojima (společně se Sony) ukázal víc o velmi očekávané hře Death Stranding. Kromě gameplay traileru, na který se můžete podívat níže, zveřejnil i datum vydání, to připadá na 8. listopadu 2019. Hra bude exkluzivně na PlayStation 4.

Jak se slibovalo, titul bude našlapaný slavnými jmény jako Norman Reedus, jakožto náš ovládaný hrdina, se kterým se vydáme na naši futuristickou planetu, dále Mads Mikkelsen, Lea Seydoux, Troy Baker, Guillermo Del Toro a Lindsay Wagner.

Krátké ukázky z hraní nám ukazují, jak se Sam (Norman Reedus) ukrývá ve vysoké trávě před frajery ve žlutých skafandrech s elektrickými tyčemi, se kterými si následně zkusí klasickou pěstní férovku 3v1. Kromě toho je zde i záběr zběsilého unikání na elektro motorce před nepřáteli ve vozidlech, které nejspíš také nepoužívají dieselové motory. Trailer nám odhalí ještě další hrozbu, tzv. "BT's", což jsou neviditelná monstra s nadpřirozenými schopnostmi.

Vypadá to, že si Hideo Kojima dal opravdu záležet na vývoji Death Stranding a nám nezbývá nic jiného, než s trpělivostí vyhlížet listopad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama